Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom a feltekenykedési jeleneteit... Mit tegyek?
Imádjuk egymást...9 hónapja együtt boldogan...életem párja...szeretem...nem is szerethetném ennél jobban
DE kikészit a féltékyenkedése..."ki volt?" "miért köszönt" "miért néztél rá?" "iért integettél neki?" "mikor nem leszek istthon este 9 után otthon légy..." stb stb még sorolhatnám... amin kiakadtam az az h ma este nála maradt a telefonom véletlenül...én felhivtam nagy kedvesen, mivel nem tudok sms-t irni kivánjak jó éjt...erre semmi mást nem mondott csak annyit h magyarázattal tartozom neki mert van egy ismeretlen szám tárcsázva a telefonomban...hát nem tudtam megmondani kiaz, tényleg nem tudom...talán egyik bnőm ismerőse vagy fogalmam nincs...de egyből nekem ugrott...arra készülök h holnap megmondom neki h ebből elegem van, igy nem birom tovább... és tényleg úgy kivagyok, most is majdnem sirok...Hogy lehet 18 évesen valaki ilyen??? (én is 18 vagyok) Mit tegyek?
Ha már beszéltél vele erről, akkor beszélj még egyszer.
Mondd el, hogy egyre nehezebben viseled el a féltékenykedését, hogy zavar az, hogy nem bízik meg benned - és azt, hogy így előbb-utóbb el fog veszíteni téged (sajnos így ki fogsz szeretni belőle).
Kérdezd meg, hogy KONKRÉTAN mit akar változtatni: beszéljétek meg, mikortól mit fog elviselni tőled (azokból, amelyeket említettél).
Ha ezt képes felfogni, és változtat, csak akkor van esélyetek hosszú kapcsolatra.
Azt az egy számot meg nyugodtan nézzétek meg a telefonkönyvben, vagy hívd fel, aztán mondd meg neki, ki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!