Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vérig sértettem a barátomat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vérig sértettem a barátomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyunk, én 18, ő 30. Beszélgettem barátnőmmel msn-en, és elmondtam neki, hogy mi bajom van a barátommal, és hogy kezd elegem lenni. Ezt az ő gépe mind naplózta, és nem csodálom, de teljesen csalódott bennem, és már a bizalom is megszűnt. Mit tegyek, hogy visszaszerezhessem a bizalmát? Szakítani akart velem, de közölte, hogy bármit is tettem, ő szeret, és nem tudná, mi lenne vele nélkülem. Meg hogy öngyilkos lenne. De így olyan rossz, hogy elkönyvelt egy szemétnek. :( Tudom, én vagyok a hibás, de mégis...
2009. aug. 29. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

elég nagy gond, hogy nem vele ülsz le a problémáitokról beszélni elsőként hanem egy barátnődnek tárgyalod ki. így esélyt sem adsz neki a javításra.

Amúgy én az ilyen jellegű problémáimat sem telefonon, sem msn-en nem tárgyalom ki, azért ez egy olyan intim dolog, amit személyesen beszélek meg a barátnőmmel.

27/L

2009. aug. 29. 13:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Adtam már neki milliószor esélyt, reakció annyi volt, hogy megsértődött, nem akarta tudomásul venni, hogy igenis van probléma a kapcsolatunkban, szóval megsértődik, kiengesztelődünk, és minden változatlan.
2009. aug. 29. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy ez a kapcsolat megfeneklett, mert ha nem változik semmi, nem léptek előre, akkor nem sok értelme van ám ezt erőltetni.

Ha ezer esélyt adtál neki, igazából azt kérdezem mire vársz? egyszer felkelsz és minden más lesz?

2009. aug. 29. 13:42
 4/11 Thurston ***** válasza:
29%

Elolvasta a te beszélgetésedet?

Mert akkor jó nagy tufa. Ezek után már mindenképpen szakítottam volna vele, főleg ha amúgy is vannak gondok. Mondjuk már az sem stimmel, hogy egy 27 éves férfi egy 15 éves kislánnyal kezd. (Azért gondoljatok bele, hogy ennek mi lehet az oka, meg hogy ez mennyire normális dolog.)

2009. aug. 29. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

"Elolvasta a te beszélgetésedet? "

Ennyi. Akkor ezekszerint soha nem is volt semmiféle bizalom. Nem kár ezért a kapcsolatért.

"Azért gondoljatok bele, hogy ennek mi lehet az oka..."

Általában az, hogy egy idióta az illető, és a korabeliek szóba sem állnak vele. De ha nem is ez a helyzet, erre semmiképp nincs normális magyarázat, valami pszichológiai difi mindig közrejátszik az ilyen helyzetekben.

2009. aug. 29. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Valószínű azért beszéled meg a kapcsolatoddal fontos gondokat a barátnőddel, mert vele nem lehet.Ezt kéne tisztázni. Hogy ne sértődjön meg mindene, és ha kritikát kap, azt nem bántásnak szánod, hanem építő kritikának. Amúgy meg ne legyen felháborodva a bizalom hiányán, mert ő ugyanúgy nem bízik benned, mivel elolvasta a beszélgetéseidet. A barátod önző. Nem tudja mi lenne, nélküled vele, de ő fenyegetőzik azzal, hogy öngyilkos lesz, nem is gondolva te milyen kínokat élnél át. Az egész életedet tönkretenné, és soha az életben nem lennél olyan mint aki azelőtt voltál. Mondd meg neki, hogyha szeret, ilyet sose csináljon, még fenyegetésből se, mert ez iszonyatos dolog. Tudom, mert átéltem.
2009. aug. 29. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Na az meg a másik, hogy ez lelki zsarolás. Ha ide jut egy kapcsolat, akkor már tényleg nincs mese, szakítani kell. Egyrészt valószínűleg nem fogja megtenni (bár láttam már példát az ellenkezőjére...), másrészt úgy nem működhet egy kapcsolat, hogy az egyik fél a másik nélkül már nem is áll meg a lábán.
2009. aug. 29. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem vagy sem hibás, sem szemét, nincs abban semmi rossz, ha a barátnőddel megtárgyalog a problémáidat, az, hogy ezt az ő gépéről tetted nagy butaság volt, de hát hibázunk mindannyian, most viseld a következményeit, de ... és itt jön a nagy kérdés,

- még ha százszor az ő gépe volt is, milyen jogon olvassa el a levelezésedet? A telefonodat is ellenőrzi, esetleg kiforgatja a táskádat! Milyen bizalomról beszélünk?

Ne haragudj, de én a férjem zsebébe sem nyúlok bele, addig, amig nem teszi a mosásba a ruháját, szerintem ez a bizalom.

Róla pedig a véleményem:

Önző, korlátozott, zsarnok tipus, aki mellett soha nem lehetsz igazán szabad, és igazi önmagad se, neki mindig is az lesz a fontos, hogy az ő kis világrendjében a helyükön legyenek a dolgok. Gondold végig ezt a kapcsolatot, és azt, hogy mit vársz az életedtől, hogy szeretnél élni mondjuk 10 év múlva, és élhetsz - e vele - mellette majd úgy, ahogy elképzeled.

Nagyon fiatal voltál még, amikor ez a kapcsolat elkezdődött, mára már kezd kialakulni a világképed, és kezded megismerni magad, teljesen természetes, hogy igényeket támasztasz, és az is, hogy ezeknek az igényeknek egy idő után nem biztos hogy meg tud felelni valaki, aki 27 évesen beleszerelmesedik egy csitribe. Főleg, ha nem hajlandó változtatni. Szerintem neki most is és mindig valaki olyanra van szüksége, aki felnéz rá, mint egy ikonra, nem pedig egy igazi társra.

Szerintem tökéletes az időzités, hogy kiszabadulj, élj, és esélyt adj magadnak egy olyan élethez amit szeretnél majd élni, egy olyan férfi oldalán, aki valóban megérdemel.

2009. aug. 29. 14:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindegyikőtöknek igaza van. Valóban önző valamilyen mértékben és szempontból, valóban nem oké minden nála pszichológiailag stb. Amikor veszekedtünk, mondtam neki, hogy nem olvashatja rám, hogy felelek neki azzal, hogy az én életem az ő életét éltesse. Közölte, hogy hogy a fenébe ne...
2009. aug. 29. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz nagybalhét sürgősen otthagyod és egy időre oda mész ahol nem talál meg mert még lehet h az elborult agyával olyat tesz ami nem lenne fasza, mondjuk megöl mindkettőtöket. Bár szerintem ahhoz nincs elég vér az ilyen pucájában.
2009. aug. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!