Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudom kiverni a fejemböl? Véleményeket szeretnék

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy fél éve szakitottam a völegényemmel 5és fél év után,én 17 ö 21 volt mikor összejöttünk.Viták nem nagyon voltak és mindent megtett értem.Alapjában véve nagyon jó volt a kapcsolatunk,a szex nem annyira.

Az idö teltével egyre inkább szerettem volna másokkal is találkozgatni és végul elértem hogy szakitsunk.Barátságban váltunk el,mai napig beszélunk pár szót.Most van 1 uj barátom.Eleinte jo volt vele és most is csak megmérgezi az érzelmeimet hogy folyamatosan az exre gondolok.Sokszor aggódom miatta vajon minden rendbe van-e vele és akaratlanul is keresem ha 1-2 hétig nem hallok felöle.Gondoltam rá hogy ujra meg kellene probálni együtt mert lehet hogy még szeretem de nem tudnám ujra elviselni azt hogy ö olyan merev,kötelességtudó,szigorú,spórolós természet én pedig imádok vásárolni és megprobáltam már változtatni,megbeszéltük 100x mégis.. mindig hajt a vérem.Eddig nem zavart hogy rinyál miatta de most ugy érzem nem tudnám ujra elviselni.Miért nem tudom elfelejteni?Gondoltam majd az idö.. de egyre rosszabb.Véleményeket szeretnék mert nem merek erröl senkivel beszélni.

2009. aug. 29. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:
fiatal vagy és új kalandokra vágytál és vágysz is 5 év az sok a te korodban! tölt sok időt a haverokkal bulizz élj a mának!!! fiatal vagy használd ki!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!