Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna ha egy srác egyedül él lakásban, egy kutyával?
Nincs kutyaszag, nem is hullik a szőre, más zavaró tulajdonsága van. Pl iszonyatosan horkol, böfög, fuldokol,(néha fingik is) nyáladzik. Engem már nem zavar, de néha ha pl egy haver nálam alszik, akkor ők azért fel-fel kelnek a horkolásra.
Titeket ez zavarna?
kérdező..az ilyen kutyákon kívül már csak a dobermannoktól félek jobban:)
és hiába mondja a gazdája egy kutyusnak, hogy nem bánt, elhiszem, de attól mégis elkerülöm őket, ha tehetem..ezt nem tudom leküzdeni sajnos.
saját kutyánktól is féltem anno:)
Láttam, hogy másnak sem teljesen tiszta, hogy miről is beszélek, de ha jobban belegondoltok, akkor logikus. Mert egy srác egyedül egy kutyával, de ha a szövegben emberről beszéltem volna, akkor az csak én lehetek, vagyis E/3-ban beszélek magamról? :) de ok, jogos, sok olyan tulajdonsága van, mint amilyen egy átlagos férfinak :)
12.!
Nem hiszem, hogy betudod azonosítani ezt a fajtát, én még nem láttam embert, aki félne egy ilyen kutyától :)
Beazonosítottam, mert direkt megnéztem gugliban:D
Most már tudsz olyan személyről, aki igenis fél tőle (és ez tényleg nem ilyen csajos hiszti:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!