Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-22 év körüli fiatalok! Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-22 év körüli fiatalok! Mi a kedvenc zenétek?

Figyelt kérdés
kedvenc, zene, fiatalok
2013. jan. 13. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2013. jan. 13. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
a legkedvencebb az sum41 szamok...az osszes;) (18f)
2013. jan. 13. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Kismillió van. Jó nem beskatulyázni. Bluestól a klasszikuson át az elektronikus zenéig, rockkel együtt.
2013. jan. 13. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Minden ami tükrözi a szemilyéségemet.és hangulat függő is .szeretem a régi zenéket is és a mostaniakat is!
2013. jan. 13. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:

A mai fiatalok elég elfajzott f*sadék áramkör hangokra meg ostoba plázacicák szánalmas, meglehetősen könnyűvérű életmódját leíró fél éves periódusra szerződtetett sztárok számaira ejakulálnak. Ezeket mondjuk zenének nem nevezném.

Akinek kicsit magasabbak az igényei, az olyant hallgat ahol valóban hangszereken játszanak.

Szerintem nagy általánosságban ketté lehetne osztani tucc tucc, meg metál rajongókra, esetleg mostanában egy 3. szekció is belép, az alter zenék kedvelői.

Én speciel szinte mindent meghallgatok amiben van rendes ének és/vagy normális zenekar, valódi hangszerekkel, nem winampal. A komoly zenétől, egészen a metálig. 22f

2013. jan. 13. 14:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Fedde le Grand

Axwell

Zedd

Nicky Romero

Swedish House Mafia

Majka,Curtis,BLR, FankaDeli,Hősök,

Adele, és egyéb komolyabb Zenék, pl: Adele- Skyfall stílusú zenék, Vagy Eredet film zenéi.

Viszont I Love Rock'n'Roll too :D

Mindenevő vagyok, Zene az életem. Ahogy felkelek az az első, hogy zenét kapcsolok.

2013. jan. 13. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
2013. jan. 13. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Rock, metal, komolyzene és kis mennyiségben rap is :)
2013. jan. 13. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Junkies a kedvenc együttesem. Úgy 70százalékban rockot hallgatok(ebben a punk zene is benne van), a maradék 30ban meg bármi mást, ami tetszik.
2013. jan. 13. 21:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Rocker vagyok, szóval... :D

Külföldi: Nickelback, A7X stb.

Magyar: Depresszió, Rómeó Vérzik

2013. jan. 13. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!