Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúkat mennyire riasztja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat mennyire riasztja, ha egy lány szókimondó, irónikus, nyers és néha napján bizony bunkó is?

Figyelt kérdés
Bővebben: én ilyen vagyok és a felsoroltakon kívül még egész szép szám ezekhez hasonló tulajdonságom van. Legutóbb volt egy eléggé csúnya felsülésem egy fiúval, barátnőm szerint pont ezen tulajdonságaim miatt. Eddig el sem gondolkodtam ezen, de most már piszkál. Vélemények?
2009. aug. 28. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Én is ilyen vagyok, de szerencsére megtanultam már visszafogni magam, kezelni ezt a rossz tulajdonságot. De ha olyan a helyzet, akkor azért kinyitom a számat (ami páromnak nem tetszik. Véleménye szerint, ha vele vagyok, akkor hagyjam, hogy ő intézze el a dolgokat, ne én "pofázzak" vissza...)
2009. aug. 29. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező!Szerintem az nem baj,ha őszinte vagy,és szókimondó,az sem baj,ha néha picit ironikus,DE...Ha túlzásba viszed,és ez átmegy gőgös,nagyszájú,nagyképű, ,,Ki,ha én nem?" viselkedésbe,akkor ne csodálkozz,ha az emberek elfordulnak tőled.Az jó,hogy azért elgondolkodtál ezen,ne változz meg,csak csiszold a modorodat,legyél nőiesebbb picit! :-)
2009. aug. 29. 10:24
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
én is iesmi vok leszámitva azt h nyers és bunko:D nagyon szokimondo vagyok (ami sokszor nem jönjol) egyfolytában beszélek, pattogok, hiperaktiv vok szal..:) a bunkoság az bizony nehezen elviselhető hosszutávon sztem abbol vegyél vissza és akkor jo:) ja am én is bunko vok de csak ha rossz napom van
2009. aug. 29. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

OFF:

azért az exem mert jóval idősebb volt nálam és szüleim elhajtották.. :/ amúgy meg vele kevésbé voltam ilyen..

ja és valaki írta hogy az ilyenek(mint a kérdező és én) állandóan a középpontban akarnak lenni.. na én pont hogy nem.. és utálom azokat akik igen. és én nem is a tahó típus vagyok. csak irónikus, beszólogatós(inkább vicces téren mintsem sértő) bunkó csak akkor ha valaki megérdemli

2009. aug. 29. 12:19
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Detto ilyen vagyok. :D

Volt pár pasim.

1 kivételével mindet én hagytam el, leginkább, mert unalmasak voltak. :D

Most van egy lassan egy éves kapcsolatom.

Élettársi viszonyban élünk.

Azt mondta, pont ez a stílus tetszett meg neki bennem.

Azért mert egy-két fatökűnek ez nem tetszik, nem kell bánkódni és megváltozni. Mindenki olyan, amilyen.

Hozzá kell tennem, hogy magyar órákon én írtam a legjobb esszéket, a hivatalos ügyeket én intézem a családnak és sok barátnak, sokat olvasok, művelődök, szeretem a színházat, a mozit már kevésbe.Stb...Egyik nap lap nadrág és női kosaras fölső, másik nap miniszoknya tűsarkúval, harmadnap kiskosztüm. Csak add magad! Mikor milyen a hangulatod. Egy kicsit ilyen is, olyan is.

Ahogy tapasztaltam ez tetszik a pasiknak. :D

Élő példa: munkahely, új kolléga, férfi. Pénteken én lezseren. Találkozunk, poénkodunk, lazán beszélgetünk. Szombaton tűsarkú, miniszoknya, csini fölső, kicsit mély dekoltázs, séró belőve. Srác meglát, szem elkerekedik, áll koppan, és egy halk "Azziggen!" hagyja el a száját. :D Pénteken bulizni hívott, szombaton étterembe. :D De ez jó! Ne változtass! Csak lazán! Ha pasi lennék az olyan csajokat szeretném, amilyenek mi vagyunk. :D

2009. aug. 29. 13:03
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
engem semennyir!a barátnőm is pont ilyen és többek közt én is úgyh engem nem zavar 15/F
2009. aug. 29. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindenkinek van ám akkora szája,mint a bécsi kapu,érdekes módon mégis rájuk is ugyanúgy felfigyelnek a fiúk,szóval ne általánosítsunk!Van,akinek a csendesebb,szerényebb jön be,van,akinek a nagyszájúbb.Jah,és attól még,hogy valaki nem nagypofájú,még nem lesz farönk,és esetleg neki a rendes srác nem unalmas,csak egyszerűen rendes,és megbecsüli.Ennyi.Lehet lepontozni! :-)
2009. aug. 29. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Hm.. Ez az utolsó is igaz. Ki akar lepontozni? Úgy érzem pont az én válaszomra írtad ezt. :) Van ebben is valami. Nekem is volt olyan pasim, aki tipikus jó fiú. De a mai napig nem értem mit kerestem mellette. Szét untam magam. Ennyi. Én csak a saját véleményemet mondtam el. De valóban kinek-mi. :)
2009. aug. 30. 12:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszett. Csak azért pontoztam le, mert kérte. :D
2009. aug. 30. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!