Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat mennyire riasztja, ha egy lány szókimondó, irónikus, nyers és néha napján bizony bunkó is?
OFF:
azért az exem mert jóval idősebb volt nálam és szüleim elhajtották.. :/ amúgy meg vele kevésbé voltam ilyen..
ja és valaki írta hogy az ilyenek(mint a kérdező és én) állandóan a középpontban akarnak lenni.. na én pont hogy nem.. és utálom azokat akik igen. és én nem is a tahó típus vagyok. csak irónikus, beszólogatós(inkább vicces téren mintsem sértő) bunkó csak akkor ha valaki megérdemli
Detto ilyen vagyok. :D
Volt pár pasim.
1 kivételével mindet én hagytam el, leginkább, mert unalmasak voltak. :D
Most van egy lassan egy éves kapcsolatom.
Élettársi viszonyban élünk.
Azt mondta, pont ez a stílus tetszett meg neki bennem.
Azért mert egy-két fatökűnek ez nem tetszik, nem kell bánkódni és megváltozni. Mindenki olyan, amilyen.
Hozzá kell tennem, hogy magyar órákon én írtam a legjobb esszéket, a hivatalos ügyeket én intézem a családnak és sok barátnak, sokat olvasok, művelődök, szeretem a színházat, a mozit már kevésbe.Stb...Egyik nap lap nadrág és női kosaras fölső, másik nap miniszoknya tűsarkúval, harmadnap kiskosztüm. Csak add magad! Mikor milyen a hangulatod. Egy kicsit ilyen is, olyan is.
Ahogy tapasztaltam ez tetszik a pasiknak. :D
Élő példa: munkahely, új kolléga, férfi. Pénteken én lezseren. Találkozunk, poénkodunk, lazán beszélgetünk. Szombaton tűsarkú, miniszoknya, csini fölső, kicsit mély dekoltázs, séró belőve. Srác meglát, szem elkerekedik, áll koppan, és egy halk "Azziggen!" hagyja el a száját. :D Pénteken bulizni hívott, szombaton étterembe. :D De ez jó! Ne változtass! Csak lazán! Ha pasi lennék az olyan csajokat szeretném, amilyenek mi vagyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!