Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem, de ő elutasítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de ő elutasított, de szerintem csak azért mert félreismer, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit. Kalandnak indult, de én beleszerettem. Próbáltam szóba hozni, hogy lehetne-e köztünk több, de elutasított azzal, hogy ha komolyat akarok keressek egy korban is hozzám illő fiút, akivel ezt lehet. Nem nagy a korkülönbség köztünk, én 21 ő 31. Én szeretnék megállapodni, férjhez menni, 2-3 év múlva gyereket szülni, késznek érzem magam rá, erre vágyom. Ő ezt nem tudja, hisz alig ismertük meg egymást é ez nem került szóba. Az az érzésem azért utasított vissza, mert ő már megállapodna és nem tudja, hogy én is. A legtöbb korombeli lány még nem vágyik ilyesmire, így megértem, hogy így gondolta. Ennek ellenére néha rámír, hogy érdeklődjön hogy vagyok, mi újság van velem. Nem tudom, hogy hozzam neki szóba, hogy ha ezért volt akkor alaptalan az elutasítása. Gyerekes lenne elkezdeni bizonygatni, hogy én érettebb vagyok a koromnál és kész vagyok a családalapításra, nem akarom, hogy ne vegyen komolyan. Mit tegyek?
2013. jan. 12. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg rohadt nagy a korkülönbség. Sehogy hagyd a fenébe. Esetleg még egy legutolsó beszélgetés, megmondod, hogy szeretnél vele lenni, aztán elköszönsz ha semmi...
2013. jan. 12. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A legrövidebb út az egyenes! Mond el neki, hogy te mit érzel, gondolsz, stb. Aztán a dolgok úgyis alakulnak maguktól! 20/f
2013. jan. 12. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak beszélgessetek. Próbáld meg arrafelé terelni a témát, de ne túl feltűnően. Ha oda kerül a sor, csak annyit említs meg, hogy te pár éven belül szeretnél megállapodni meg gyerkőc, ilyenek.. nem szeretnéd ha az idő elszállna a fejed felett, stb.

Talán érti majd a célzást és veszi a lapot :)

Biztos hogy kifejti majd ő is a gondolatait, szépen elbeszélgettek és majd alakul a molekula^^

2013. jan. 12. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont Ő az,aki azért nem ismer Téged abszolút,mert nem is akar.Ha meg akarna komolyabban ismerni,akkor lépne valamit ez ügyben.Tulajdonképpen nem azért nem tervez Veled hosszú távra és komolyabban,mert félreismert,hanem azért,mert nem akar,tart az elköteleződéstől.Szerintem Ő az,aki korához képest komolytalan,ezt igazolja az a tény is,hogy a harmadik iksz felett még nem állapodott meg senki mellett.Ez nyilván nem véletlen.
2013. jan. 12. 17:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én nem érzem ezt nagy korkülönbségnek, de lehet csak én kezelem ezt lazán. Engem egyáltalán nem zavar, és nem látom akadálynak.

Majd próbálom arra terelni a beszélgetést, csak még nem tudom hogyan csináljam, de köszönöm.

2013. jan. 12. 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:

4-es hozzászólónak reagálva

Nem olyan egyszerű a helyzet, mert átmenetileg más városban élünk, ez hamarosan változik. De emiatt alig tudtunk találkozni. Nem hinném, hogy nem akar elköteleződni egyáltalán, amikor megismertem épp túl volt egy szakításon, akkor azért nem akart komolyat, de ő maga mondta, hogy egy ideig élni akar, de ő is tudja hogy ez nem mehet a végtelenségig. Szóval nekem úgy tűnt hogy meg akar ő állapodni, csak nem úgy jött össze.

2013. jan. 12. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tartom túl nagy korkülönbségnek én sem, nekem sok ismerősöm van ahol hasonló a helyzet...
2013. jan. 12. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban lehet ésszerű indok a korkülönbség, most még tényleg soknak tűnhet a köztetek lévő 10 év. De 10 év múlva már ő 41 lesz és te 31, az már nem is lesz olyan vészes, mondhatni tökéletesen elfogadható.
2013. jan. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!