Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, létezik igaz örökkétartó szerelem?
Kort is írjatok ha lehet!
L/18
istenem nehéz veletek xdd
akkor úgy kérdezem, hogy ez életen át tartó
Nem nem létezik
De ezt nem pesszimizmusból írom, hanem ez tudományos tény.
Nem akarok belemnni ,hogy miylen receptrook hogy müködnek és miylen üzeneteket küldenek hova, de Röviden annyi, hogy a "szerelem" igazából egy érzés egy nagyon erős vonzódás egy másik emberhez. (ha önmagunkhoz akkro az Egoizmus) De ez az érzés azonnal csökkenni kezd, amint párkapcsoaltik fajul a dolog. Megközelítőleg 1-2 év között ez a "szerelem" érzés átalakul egy nagyon erős "szeretetté" és vonzódássá a másik fél felé.
Én abban hiszek, hogy egy pár ha egymásra talál akkor képesek leélni egy életet egymással. :)
Hát,nem tudom,nálunk már majdnem 4 éve nem akar elmúlni...Persze vannak néha hullámvölgyek de mindig újra fellángol :-)
30/N
Tuti hogy létezik, csak kell hozzá egy olyan szintű lelki állapot. Keresni kell, ami szintén nem egyszerű. De biztos vagyok benne, hogy létezik. Tudom :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!