Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a lányokat. Velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a lányokat. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

srác vagyok, elég gyakran, mikor egyedül megyek az utcán, és velem szembe jön egy 15-14 éves lány csapat. Nem is ismerem őket erre valamelyik megszólal:

héj van barátnőd?-.- se köszönés semmi... Ok nem szóltam semmit...

Máskor. Állok a liftben, szintén 2 fiatal lány 14 éves körüli, 1-ik megszólal: van barátnőd?

-Most ez mi? Mér akarják a 14 éves lányok megtudni hogy van e barátnőm?

persze ilyenkor meg tök zavarba jövök... végre felérek a 9.re kiszállok utánam szól: szia édes! A másik meg csak vigyorog....

Suliba is oda jön hozzám 2 fiatal lány és elkezd feltenni hülye kérdéseket, de tényleg semmi értelme, majd elsietnek... nem is ismerem őket

Korombéli lányok meg 1x elhordanak mindenek, utána meg éppen ülünk haverokkal, azt egyszer csak oda ül mellém, tök közel, de már én éreztem magam hülyén, szinte belém mászik... de nem szól semmit, csak néz maga elé és lóbálja a lábát...

hát lehet hülye vagyok de én nem tudok rajtuk kiigazodni, nem vágom mit akarnak? szerintetek?

biztos velem van a baj, de nem tudom hogy mi....

mér van mindig ez a 2 véglet?

2009. aug. 28. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A megértős résszel nem vagy egyedül, én sem igazán értem meg a csajokat.. de talán ez így is van jól..:D

ha akarsz magadnak egyet, akkor reagálj a közeledésükre (vagy ha nem tetszenek, akkor közeledj máshoz)

2009. aug. 28. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de ezek a magamutogatós divatmajom lányok általában...úgy látszik még normálissal nem hozott össze s sors

22/L

2009. aug. 28. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Nincs veled semmi baj csak a mai lányok kicsit keverik a dolgokat mert ők vadásszák a fiúkat kanosak csak biztos tetszel nekik semmi baj nincs veled:D ha valamelyik tetszik szedd össze magad és ismerkedj aztán kitudja mi lesz...:D!

Remélem segíthettem!

2009. aug. 28. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A mostani 14-15 évesek ilyenek.Provokálnak mindenkit.Velem is volt már ilyen.De csak akkor ha csapatban vannak.Nemtudom most lehet hogy ez a menő.De ha egyedül vannak akkor nem csinálják.Érdekes.Most lehet hogy ez a divat.Mármint a hülyeség.Tisztelet a kivételnek.
2009. aug. 28. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Na akkor építsük fel szépen az elejéről, ha bármit nem értesz kérdezz itt vagy PMben. Jah legközelebb írj kort a kérdésedhez, így csak tippelni tudok mennyi idős vagy (nem ez nem számít, mindössze érdekel).

A szituáció az hogy valószínűleg igencsak helyes srác vagy jó kisugárzással. Ugyanis amiket itt te leírsz az IOI-ok vagyis Indicator of interest, magyarul így jelzik a lányok az érdeklődésüket. Ennek az érdeklődés jelzésnek nagyon sok fajtája van, itt ebből amiket te leírsz:

1. Leszólítanak (ez ritka főleg idősebb, tapasztaltabb lányoknál, legtöbbször látszólag teljesen ártatlanul, pl tudod-e mennyi az idő. Hidd el ha egy lány megszólít, sosem véletlen, baltás gyilkosokhoz senki nem megy oda beszélgetni!)

2. Kérdeznek, főleg ha barátnőre vonatkozóan (meg akarják tudni elérhető vagy-e, ha ezt felteszik jelzi h már egyáltalán felmerült bennük, gondolkodtak a dologról)

3. Közelség (közel mennek hozzád, melléd ülnek)

4. Érintések (úgy intézik amikor pl közel vannak hozzád, hogy hozzád érjenek. Persze látszólag mindig véletlenül, ezért sokszor valószínűleg észre sem veszed)

Van ezen felül még vagy 80 fajta különböző egyesek egyértelműbb jelek (folyton mosolyog rád, tartja a szemkontaktust), mások jóval kevésbé feltűnőek (közelség).

Amit te nem értesz az az, hogy minden lány máshogy reagálja le a dolgokat. Van aki odamegy és megkérdezi van-e barátnőd (jelzem így egyből ezzel nyitni, ez kifejezetten a kalibrálatlan 14-15 évesek szokása, akinek nem blúza ne vegye magára). Más csak melléd ül és lóbálja a lábát de nem szól semmit: persze mert baromira zavarban van, neked kéne megtenni az első lépést! Ha valaki elhord mindennek az is az érdeklődése jele lehet, gondolj bele: beszél rólad, érzései vannak irányodba (oké azt hiszed nem jók, de komoly eséllyel csak azért hordott el, mert frusztrálja a viselkedésed őt), foglalkozik veled.

Tehát ezek a reakciók amiket kapsz, mind-mind ugyanabba az irányba mutatnak, még ha nagyon másféleképpen is: szuper kisugárzásod van (ezt a nők mindig megérzik és vonzódnak hozzá, az hogy miért és mit jelent pontosan ez egy elég hosszú bejegyzés lenne). Ha össze vagy zavarodva, az csak azért lehet, mert még nem érted eléggé finoman az ilyen szociális interakciókat, és olvasod elég gyakorlottan a testbeszédet.

Ne aggódj ez minél idősebb leszel, fokozatosan javulni fog, de ha érdekel a dolog, akkor mássz bele némi szakirodalomba, ajánlom Allan Pease testbeszéddel és kommunikációval foglalkozó könyveit, nagyon jó alapokat adnak. Amellett hogy megtanulod kezelni ezeket a helyzeteket, sok magabiztosságot tud adni, hogy "tudod" mások véleményét, hozzáállását irányodba, mert folyamatosan visszajelzéseket kapsz (a testbeszéd nagy része tudatalatti szinten zajlik, ergo a lány vagy te nem is feltétlen tudjátok mit szubkommunikáltok, csak ha külön odafigyelsz rá!).

Mosolygós napot!

22/F

2009. aug. 28. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:

röviden bejössz nekik

17/L

marha jó pasi lehetsz :O

2009. aug. 28. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
ha egyet kívánhatnék az lenne hogy értsem meg a nőket
2009. aug. 28. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Legközelebb ha ilyen van, kapd el, nyomj az szájára egy csókot, ha felháborodik, meg nevesd ki! Ha tetszik neki, még bármi lehet belőle, ha nem, meg legalább nem piszkálnak többet!
2009. aug. 28. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:

sztem bejössz nekik..és figyelem felketés képpen csinálják ezt, én még nem csináltam (inkább a fiúk szoktak így hülye helyzetbe hozni engem:s elég sz*r)

bár nemtom h nézel ki...írj privit ha érdekel a vélemény (ha van myviped akk mert ott megtudom nézni h is nézel ki) am hány éves is vagy??

14/l

2009. aug. 28. 21:27
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

köszi a válaszokat mindenkinek

18 éves múltam, igazi későn érő típus, legalábbis mások szerint... igazából nem nagyon tudom hogy hogyan változtathatnék ezen...

külsőleg hosszabb arcba lógó szőke hajam és kék szemem, hozzá meg (ezt mások mondták) "olyan kis fiatalos arcod van" szóval senki nem nézi ki hogy 18 vagyok :(

tudom egyszerűbb lenne 1 képet felrakni, de az oltásoknak nincs határa, ha pl 1 ismerős is megnézi hallgathatom 8éven keresztűl....

belsőleg: egyszerűen az önbizalmam 0 és a minusz végtelen között mozog :S egyszerűen nem tudok 1 csinos lánnyal beszélgetni, nagyon zavarba tudok jönni

pl múltkor mondta 1 lány hogy milyen szép szemeim vannak, én meg teljesen zavarba jöttem, persze a többieknek se kellett több kaptam is a dicsérő szavakat :/

más helyzetekbe normális vagyok, el vagyok mindenkivel

hogy tudnék változtatni ezen? Tudom elég gáz, de mintha egy kicsit félnék a lányoktól és a párkapcsolatoktól vagy nem tudom :/

2009. aug. 29. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!