Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes így tovább?
Barátnőmmel bő 1,5 éve vagyunk együtt.Annyit tudni kell,hogy az ELSŐ IGAZI NAGY szerelem,DE már nem azt érzem mint az elején.Szeretem,de már nem olyan mértékben,ahogy megérdemelné.Nem kell félreérteni,nem csaltam meg,vagy ilyesmi.Hűséges típus vagyok.Egyre többet gondolkozom,hogy milyen lenne ha szétmennénk,új lányokkal ismerkedni,szórakozni stb... De nagyon félek,hogy összetörném a szívét,de olyan kapcsolatban sem szeretném ha lennénk,ami már csak látszat.Nagyon nehéz lenne Őt elfelejteni,mert vele volt az első csók,szex stb-stb...
Jövőre érettségizek,sokat kell majd tanulnom,sok különórára járok,és ezek miatt nem lenne elég időm,hogy normálisan törődni tudjak vele.Most márciusig várok,hogy hogyan alakul ez az érzés,és majd meglátjuk.
Én 17,barátnőm 16.
Szerintem az normális, hogy egy idő után az első kapcsolatodban, ilyen idősen azt érzed, hogy több lánnyal kéne ismerkedned.
Egyébként jól gondold át és ne félj szakítani. Mert ha ilyenek már eszedbe jutnak, nem hinném, hogy hosszú életű lesz a kapcsolat. Meg a csaj is túléli, 16 éves, több csávója lesz neki, mint neked csajod.
Csak ne jöjjenek azok a kérdések pár hét múlva, hogy így meg úgy megbántad, mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!