Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek a korosztályomból?
Nem vagyok csúnya, az arcom szép, félhosszú barna hajam van, barna szemem, na nem vagyok az a nádszálkisasszony,68 kilóval. Szóval, nem rondítja semmi csúnyaság az arcomat, nem vagyok kitűnő tanuló, de nem is bukdácsolok. Nem érdekelnek nagyon azok a dolgok, ami a korosztályombelieket érdekik, pl a bulizás, hogy ígyunk le magunk részegre, cigizés...Komolyabb vagyok a többinél, van egy saját stílusom. Talán néha túl komoly is vagyok, nehezen nyílok meg emberek előtt. Miért nincs barátom még?
A leírtak alapján annyira nem lennék jó partner egy komoly kapcsolatban, vagy mégis mi lehet a baj?
10
170 cm-s 15 évesnek is sok. 15 évesen 170 cm-nek 55kg a normál.
Ráadásul ahogy olvastam 155cm-s
Szia! Szerintem 166 centihez a 68 kg nem sok egy kicsit? Persze, ne érts félre lehet erős csontozatú, vagy izmos vagy. Induljunk ki ebből, ami a fiùknak fontos. Elsőre. Sportolsz valamit, vagy egyéb más? Az alak és a formák lényegesen számítanak a fiùknak. Az arc ha jól vettem le átlgaos, az pont Ok. :) De kisugárzás... Nagyon fontos. Gondold végig. Fiatalság. Nem azért van hogy bulizzunk, jól érezzük magunkat, és olyan dolgokat csináljunk amiről (azt hisszük) hogy a szüleink nem tudnak?! Egyszer élünk, nem?!
Van egy idézet:,, A külső ami megfog, de a belső ami megtart" Most aztán nagyon bölcs voltam, de szerintem ez valamennyire elfogadható válasz a kérdésedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!