Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy dolog, amit nem tud rólam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy dolog, amit nem tud rólam a barátom. Mit tegyek vagy majd rá jön?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk lassan együtt. Én szlovákiai magyar lány vagyok, ő pedig szlovák fiú. Ez az, amit nem tud. Mármint azt igen, hogy beszélek magyarul is, de azt, hogy pl. magyar osztályba járok suliba nem. Ne ítéljetek el, tudom, hogy máris az elején, még amikor csak irogattunk(neten ismerkedtünk meg) kellett volna elmondanom, de nem tettem. Nem azért, mert szégyenlem, csak féltem a reakciójától(pl. elhagy). A városunkban vannak azért magyarok, de olyanok is, akik utálnak. Ennyi. Erről van szó. Nem pedig a szégyenről.

Amit megtudtam a szüleimtől, mivel apukám ismeri a barátom apját(kiskorukban egymás mellett laktak), hogy a barátom apja magyar(legalábbis magyarul beszéltek még amikor kicsik voltak). A barátom is tud köszönni és ért kicsit magyarul. Egyik barátja is beszél magyarul, szóval magam sem értem, hogy miért stresszelek. :S

Elvitt már pár napos kirándulásra is, voltunk Esztergomban is. Szerelmet vallott, el is sírta magát, mert nem szeretne soha elveszíteni.

Nem hazudtam neki, csak nem tud még mindent. Úgy gondoltam, hogy máris ha lesz rá alkalom elmondom neki, de nem úgy, mint derült égből villámcsapás, hanem pl. találkozok egy barátnőmmel és magyarul beszélünk mellette, aztán a barátnő elmegy és akkor megmondom neki. Ez egy példa volt.

Lehet fölöslegesen filózok ezen. Két szlovák barátnőm is mondta, hogy hülye lenne, ha ez miatt elhagyna...

Esetleg valamilyen tapasztalatok?Jártatok már más nemzetíségű emberrel?

L, 18 és a barátom 23

(légyszives ne ítélkezzetek felettem és normális válaszokat kérek, kösz)

2009. aug. 28. 16:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit számít az, ha annyira szeret! Mondd el neki nyugodtan, nem lesz semmi baj. És kérj bocsánatot hogy később mondtad el, mondd meg hogy ő is nagyon fontos neked.
2009. aug. 28. 16:41
 2/20 A kérdező kommentje:

Tudom, igazad van, csak nehéz megkezdeni azt a témát. De muszáj lesz.

Köszi a választ.

2009. aug. 28. 16:42
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
A politikai helyzetnek nem kéne befolyásolni egy kapcsolatot! Mondd el neki hogy szégyellted és féltél hogy elhagy! Biztos megért! És ha emiatt elhagy akkor egy kis hülye =)
2009. aug. 28. 16:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom Szlovákiában mekkora a magyar utálat, idehaza fordítva biztos nem lenne belőle gond.

Amúgy elmondanám, ha fajgyűlölő, legyen hamar vége.

2009. aug. 28. 16:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Ha fajgyulolo lenne, akkor arra már rájöttem volna. Akkor el sem vitt volna most Esztergomba fürödni. Nem?
2009. aug. 28. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
ha ez miatt elhagy akk nem szeret,az én barátnőm lehetne kazahsztáni román mit tom én milyen külföldi akk se hagynám el,annyira szeretem..
 7/20 anonim ***** válasza:
jah és sok sikert előző vagyok...
 8/20 anonim ***** válasza:
39%
Jól értem, hogy ő azt hiszi, hogy te is szlovák vagy és mintegy véletlenül, hozzá hasonlóan pötyögsz magyarul? Most itt nem is igazán a politikai részéről van szó, hanem arról, hogy lényegében a saját indentitásodat meghazudtolva elhallgattad előle a lényed legfontosabb részét. Szerintem ha elhagy, nem azért teszi, mert magyar vagy, hanem mert átvágtad. Az elhallgatás is hazugság.
2009. aug. 28. 17:11
 9/20 A kérdező kommentje:
tudja, hogy beszélek magyarul és nem csak mekegek egy pár szót.
2009. aug. 28. 17:19
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
ne mondd el... megharagszik és elhagy...
2009. aug. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!