Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért sértődik meg, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért sértődik meg, ha nem akarok nála aludni?

Figyelt kérdés
Félreértettük egymást a barátommal. Ő úgy értette, hogy ma nála alszom. Aztán rendeződött a dolog, és mondtam, hogy nem alszok ott, mivel megvan. Megsértődött, mert máskor is aludtam így ott, viszont mindig utáltam, az egész családja látja kb, hogy a kukában ott a szemét, arról nem is beszélve, ha véletlen átáznék éjszaka, milyen ciki lenne, ha az anyukájának miattam kéne mosni... Meg úgy alapból másmilyen ott letusolni, átöltözni, éjszaka wc-re járni, stb... De nem érti meg, totál megsértődött, hogy ezek csak kifogások. Mondtam, hogy oké, akkor van még buszom, megyek, erre lekoptatott, hogy már van más programja. Vélemények?
2013. jan. 11. 17:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én sem görcsölök, de akkor sem érzem jól magam, inkább itthon ülök egy melegítőnaciban vagy pizsiben, vagy még oké, el is megyek valahová, de más itthon letusolni, itthon kidobni a szemetet, itthon pakolgatni a tamponjaimat meg a betéteimet össze-vissza, itthon megtörölközni, az én ágyamba lefeküdni... Vagy másnál a fehér törölközővel megtörölközni, kidobni a cuccot, más ágyába befeküdni... Csak pont ez az, hogy nem kezdem el boncolgatni a témát, hogy figyelj édes, szerintem te sem örülnél, ha reggelre tiszta vér lenne melletted az ágy:)))
2013. jan. 11. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem értem h ázhatnál már annyira át.Beraksz 1 tampont felveszel 1 alsóneműt(lehetőleg nem tangát)beraksz biztonság kedvéért 1 betétet is és kész.Van nővérem és soha nem szokott véres lenni a lepedője/ágya.

Ettől függetlenül,én se mennék a helyedbe.És én ilyen miatt nem is kapnám fel a vizet.(pláne nem hisztiznék mint a pasid)

2013. jan. 11. 18:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, máskor tamponoztam, aztán mivel nem cseréltem elég gyakran, konkrétan egyszer sem egy éjszaka alatt, összeszedtem egy cuki gombafélét, aztán kenhette a pasim is magát meg szedhette ő is a gyógyszert, szóval ennyit erről.:)
2013. jan. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!