Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudhatom/ismerhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom/ismerhetem meg a "páromat"?

Figyelt kérdés
most egy hónapja kb "járunk", de Ő még nem igazán tudja hogy most mit akar, vagy legalábbis ezt mutatja ki velem szembe... ha van bármi ötleted, hogy hogyan ismerjem ki Őt, akár tesz kérdéssel, vagy bármivel ami segíthet, írj ! Előre is köszönöm !
2009. aug. 28. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit zavaros a kérdésed...

Mit is akarsz tudni?hogy mi lesz veletek,csak 1 hónapja jártok,ez még korai.

2009. aug. 28. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen "kapcsolatom". Az én véleményem és tapasztalatom az, hogy szerintem így ne fűzz hozzá sok reményt. Ha tényleg kellesz neki, felvállal, de ez úgy látom nem olyan.

Nem tudom lefeküdtetek-e már, esetleg ott húzhatnád még az agyát kicsit, h hagy epekedjen. Ha szenved, akkor megérdemel. Én elkövettem az ellenkezőjét, pont nála... De nem bánom, nem voltunk egymáshoz valók.

2009. aug. 28. 16:51
 3/7 A kérdező kommentje:
hát még nem feküdtünk le, de amikor eggyütt vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat... azért érdekelne, lehet tudsz egy olyan kérdőívet, amiből kiderűlhet egy-két dolog róla... mit szeret, romantikát vagy hasonlók... a válaszokat előre köszönöm !
2009. aug. 28. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

olyan kérdőív amiből meg tudhatod hogy milyen?:S beszélgessetek,ezeket a dolgokat nem a kérdőívben kell keresni,hanem meg kell kérdezni tőle...

2009. aug. 28. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
jah, bocsi... elfelejtettem a kort\nemet kiírni... én F19, Ő L20 lessz most szeptemberbe... amúgy szerintem nem jönne ki jól az ha megkérdezném tőle, hogy Figyu, szereted a romantikát ? v ilyesmi... beszélni meg... mit mondjak, nem igazán nyílik meg előttem, nem tudom mit tegyek
2009. aug. 28. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Huh bocsi valamiért azt hittem hogy lány vagy...tévedtem

Figyi,ebben igazad van,nem kérdezhetted így meg,sztem egy lány megkérdezné a pasitól,én amúgy lány vagyok.

de kérdőív ilyen dolgokra akkor sincs,Neked kell Őt ki ismerned lassan,azért finoman érdeklőthetsz hogy mit szólna romantikus vacsihoz,vagy sétához a csillagok alatt...

de a beszélgetés akkor is fontos egy kapcsiban

2009. aug. 28. 18:04
 7/7 A kérdező kommentje:
tudom én azt, már vagy 1 hónapja próbálom megtörni a jeget... talán olvasztást kellene alkalmaznom :) köszike azért a segitséget :)
2009. aug. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!