Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom/ismerhetem meg a "páromat"?
Egy kicsit zavaros a kérdésed...
Mit is akarsz tudni?hogy mi lesz veletek,csak 1 hónapja jártok,ez még korai.
Nekem volt egy ilyen "kapcsolatom". Az én véleményem és tapasztalatom az, hogy szerintem így ne fűzz hozzá sok reményt. Ha tényleg kellesz neki, felvállal, de ez úgy látom nem olyan.
Nem tudom lefeküdtetek-e már, esetleg ott húzhatnád még az agyát kicsit, h hagy epekedjen. Ha szenved, akkor megérdemel. Én elkövettem az ellenkezőjét, pont nála... De nem bánom, nem voltunk egymáshoz valók.
hány évesek vagytok?
olyan kérdőív amiből meg tudhatod hogy milyen?:S beszélgessetek,ezeket a dolgokat nem a kérdőívben kell keresni,hanem meg kell kérdezni tőle...
Huh bocsi valamiért azt hittem hogy lány vagy...tévedtem
Figyi,ebben igazad van,nem kérdezhetted így meg,sztem egy lány megkérdezné a pasitól,én amúgy lány vagyok.
de kérdőív ilyen dolgokra akkor sincs,Neked kell Őt ki ismerned lassan,azért finoman érdeklőthetsz hogy mit szólna romantikus vacsihoz,vagy sétához a csillagok alatt...
de a beszélgetés akkor is fontos egy kapcsiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!