Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a bizonyos első csók? Katt.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a bizonyos első csók? Katt.

Figyelt kérdés

Nektek hogy történt, mikor, hol, sötöbö. és kb. mennyi idő ismertség után? Ha lehet sztorikat szeretnék hallani.. :D

17 F

2009. aug. 28. 13:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

(13éves)Hát nekem úgy volt h lett egy új oszt.társam nem is ismertem annyira amikor jött volt bnője utána msn-en midnig besséltünk meg minden..

1hónapig bezséltünk msn-eztünk midnen volt és rá arra azegy hónapra jártunk a járásunk után 1héttel csókolt/am meg aztán aznap estefele találkoztunk és azóta 5 és fél hónapot jártunk...!az első volt nekem...

2009. aug. 28. 19:33
 12/19 anonim válasza:
100%

Huhh, hát én 15 évesen kaptam az elsőt. Pár napja beszélgetünk msn-en és megbeszéltünk egy találkozót. Lassan haza kellett mennem és akkor megkérdezte, hogy nem-e járunk. És akkor megcsókólt. :$$ Után elkísért a kapuig ahol lakom és akkor is. :DD Jaah és szerintem elég meghitt helyen történt. Egy kis dombon, az isten háta mögött, a semmi közepén. :DD

15/L

2009. aug. 28. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is elég vicces volt. 13 éves voltam és egy 20 éves srácért voltam oda aki gimis volt. És smseztünk meg flörtöltünk egy darabig aztán meg is beszéltük, hogy akkor MA lesz csók és kikísért suli után a buszmegállóba, megfogtam a két kezét, a gyomrom görcsben állt és megcsókoltam. Elég fura volt, 2 mp után abba is hagytam, tökre kivoltam aztán felszálltam a buszra. :D
2009. szept. 1. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

énis 14,5éves voltam:)

találkoztam vele októbar végén,megláttuk egymást,nekem naygoyn tetszett akkor is,felvett msnre és "msnen összejöttünk" :D

aztán november elején tudtunk talizni,soha nem felejtem el:)

bulin voltunk,és gitározott egy srác,én ültem előttea földön,ő meg a széken fölöttem,lehajolt és akkor csókolóztunk/tam(életembe elősször/:)

15/L

és neked?:D

2009. szept. 1. 16:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen osztálykiránduláson lent a vizparton este.. és óvódás korom ota ismerem a csajt
2009. szept. 1. 16:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen, egy kis erdőben a srác tapasztalt 18 volt :)

először csak puszik voltak aztán szájrapuszik és végül csak azt vettem észre, hogy ott a nyelve a számban :P

amúgy az 1. nem volt nagy cucc, egy kicsit nyálas volt, egy kicsit esetlen, de a miénk :P :)

2009. szept. 1. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen...alig ismertem, de nagyon tetszett a srác, elmentünk tesómmal és a pasijával horgászni(éjszakaira). a kocsiba elkezdtünk beszélgetni, és a beszélgetés után (kb háromynegyed óra volt ez) be voltam punnyadva hátradöntöttem a fejem, és mikor épp kinyitottam hopp lekapott, akkor szem visszacsuk, azt e tudtam mit hogy kell, és mondta hogy tök jól csókolok... szép volt, jó volt, de azzal a sráccal többet sose semmit, mert csak szexet akart volna, dehát hiába voltam 15 éves, naiv azért nem vagyok/voltam. sokkal jobban örültem volna ha a mostani pasimmal csattant volna el az első csók...így még senkit nem szerettem mint ő, és még egy olyan mint ő nincs az biztos: <3 tökéletes <3 és most ő volt az első :Ö :)

18/l

2009. szept. 1. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
hát az 1.re konkrétan nem emléxem mert bebaszva szoktak leni dolgok de az 1. józan emire emléxem egy szaunában:)
2009. szept. 1. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:
14 voltam amikor megtortent az elso csok,nagyon feltem es izgultam h milyen lesz majd az elso es h hogyan fog reagalni.Mar ergota ismertem,mert szomszedok vagyunk,de nem beszeltunk egyszersem.Mielott megtortent 1 honapot vartam vele ehabar nem volt a legjobb az elso,de azota is eggyutt vagyunk,pontosan 1 eve es 9 honapja,es nagyon szeretjuk egymast.(16 eves lany)
2009. szept. 1. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!