Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők: Nektek egy határozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: Nektek egy határozott férfi kell, tudja mit akar, humoros, mindig jó kedvű és kifejezetten intelligens. Tehát akkor ha jól veszem le a dolgot, majdnem minden tulajdonsággal rendelkeznünk kell, ami belőletek hiányzik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Értem. Tehát csak azért, mert NEKED nem jön össze az élet, máris minden nő hibás. Ez valóban logikus érvelés.
2013. jan. 10. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező! Olyan nehéz lenne határozottnak, néha humorosnak, jókedvűnek meg intelligensnek lenned?

Valóban,biztos vannak olyan nők, akik a hiányaikat akarják a pasijukon kiélni, de a többség nem ilyen.

Olyan szánalmas ilyen kérdéseket kiírni... Miért jobb panaszkodni, mint cselekedni?

Ha sértésnek szántad a kérdést a nők felé, akkor te már nem vagy se humoros, se intelligens, se jókedvű, csak egy nyafogós pasi, aki csak neten képes szidni a nőket, de való életben ha visszautasítanak félrevonulsz és sírsz mint egy óvodás.

Lány vagyok meg sem tudom számolni, hogy hányszor kosaraztak ki kamaszként, de nem jöttem ide fel szidni a pasikat és általánosítani, hanem tettem érte, hogy vonzóbb legyek és sikerült is és igen, határozott pasira van szükségem, nem pedig egy olyanra, akinek az anyukája mondja meg hogy mit csináljon. Humorosnak kell lennie, hogy ne sértődjön be, ne vegye komolyan a vicceimet, ha piszkálom poénból és ne legyen egy nyafogógép és manapság nem hiszem, hogy olyan elfogadhatatlan legyen egy intelligens embernek lenni!

2013. jan. 10. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen kell, de a párom ilyen is. Neki meg pont olyan nő kell, amilyen én vagyok. Ez így pont jó felállás. :)
2013. jan. 10. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Tehát mert neked nem jön/jött össze valami azért minden nő: határozatlan, humortalan, mindíg rosszkedvű, és buta? Jól értelmezem a kérdésed? Hát mondanám hogy hülye kérdésre hülye válasz: konektor, de mivel nincs humorom úgyse értenéd meg

Amúgy érdekes az én párom se nem humoros se nem mindíg jókedvű (meg is hülyülnék ha ilyen lenne) mégis szeretem és jól megvagyunk, (és jókat szoktunk nevetni), elárulom a nagy titkot hogy csináljuk; ha probléma van azt megbeszéljük, közösen megoldjuk és nem kicsinyeskedünk, ennyi

2013. jan. 10. 19:09
 15/15 female_superiority ***** válasza:

Nő vagyok. Elég határozott, általában elérem, amit akarok. Jókedvűnek jókedvű vagyok, a humoromat nem tudom megítélni. Mit értünk intelligencia alatt? Ha például a diplomát az van nekem. Ha az EQ-t abból átlagban a nőknek van több.

"Öröm" mindig találkozni a hozzád hasonlóval, akinek addig terjed a tudata, hogy a Nőket szidja. Félsz, hogy egy szép napon egy Nő fog téged irányítani? :-D

2013. jan. 11. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!