Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most mit tegyek? Kifizessem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit tegyek? Kifizessem?

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk a párommal. Hamarosan az ország másik felébe kell utaznom fontos ügyben, pár napra. Megkértem a páromat, hogy vigyen el, a benzint kifizetem (kb 15 ezer Ft) De a szállást kértem, hogy a saját részét fizesse magának, ami 3600 Ft. Nem szólt semmit, mondta, hogy majd meglátja, hogy elvisz-e. Mindenfélére hivatkozott, határidőket tűzött ki, hogy majd ekkorra-akkorra megmondja a választ. Ma úgy kellett kihúzgálnom belőle, hogy nem visz el, mégpedig a 3600 Ft miatt, csak ha kifizetem neki, mert ez (idézem) \'nem az ő útja, miért fizesse ő\' Padlót fogtam. Igaz, hogy eddig is ki volt centizve mindig, hogy ez nekem kell, én fizetem, ez neked, akkor te, 10 Ft-tal elszámoltunk, ha kölcsön kértem tőle 500 Ft-ot, megadtam, de ez most nagyon bánt. Ha jól belegondolok, az utóbbi időben vacsorázni se vitt el, strandra se, csak ha fizetem a magam részét. Pedig nem keres rosszul. Egyszer megkérdeztem, az lett belőle, hogy lehúzós vagyok, ha a magam részét vele akarom fizettetni. Nem élünk együtt. Egyszer volt egy ingyenjegye egy koncertre, de eldicsekedett vele, hogy azt nem adja nekem, nehogy megszokjam, így aztán nem mentünk sehova. Mit csináljak, kifizessem? Különben nagyon fontos dolog ugrik. Már így is több tízezer forintomba van. Fogalmam sincs, hogy ez jól van-e így.
2009. aug. 28. 12:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
k.-.-
2009. aug. 28. 12:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hihetetlen módon bunkóság a részéről :O

az én párom bárhova is megyünk mindent kifizet hiába erőszakoskodok vele hogy én is szeretnék valamit fizetni

szerintem azért kérdezd meg tőle hogy ennyit jelentesz neki hogy pár ezret képtelen kiadni számodra?

én nem hiszem hogy kifizetném mert ez már túlzás...

18/L

2009. aug. 28. 12:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem teljsen normális...én már nem is tudom, mennyivel tartoznék a páromnak , meg ő is nekem, de nem is nagyon érdekel minket...

A helyedben én egyedül mennék el, pl vonattal. És utána átbeszélném vele, hogy miért ennyire garasoskodó azzal akit szeret...

22/L

2009. aug. 28. 12:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
a kérdésedre sajnos nem tudok konkrét választ írni mivel nem vagyok otthon a pénzügyekben de azt tudom hogy sürgősen beszélj a pároddal mert szerintem ő nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat
2009. aug. 28. 12:37
 5/20 A kérdező kommentje:
Első, mi ez a k? Második: köszönöm, de most elkeseredtem.
2009. aug. 28. 12:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

vitesd le magad, akkor fontos, hogy időre odaérj.

ha levitt, mehet isten hírével, mindenféle értelemben a kis p*cs. ott alszol, elintézed amit kell, majd tömegközlekedéssel hazajösz. ő meg bekaphatja.

2009. aug. 28. 12:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Itt valami nagyon nincs rendben a részéről!Én még csak két hónapja vagyok együtt a párommal, de mikor nyaralni is mentünk egy forintot nem fizethettem.Pedig nem áll valami jól anyagilag!!
2009. aug. 28. 12:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

1. ne fizesd ki!!!!!

2. en a helyedben otthagytam volna 1 ilyen palit. jooo, most mondhatjak h anyagias vagy, de ez szerintem nem anyagiassag, nem a penzere hajtasz de ez mar tulzas. ha komoly kapcsolatot, esetleg hazassagot terveztek, nagyon gondolkozz el h egyutt tudnal-e elni egy ilyen emberrel. es ha nem, akkor hogy van-e ertelme folytatni a kapcsolatot. a kozos kasszam jad hogy mukodne? ha veszel 1 fogkefet, akkor azt alld a kulon penzedbol mivel abbol neki semmi haszna?

ami az utat illeti. ha mar elvisz, akkor ne taxisoforkent vigyen, hanem a baratodkent akinek ez kirandulas. oke,ossze van kotve a kellemes a hasznossal szoval ha a benzint fizeted az rendben van (van aki meg igyis minimum felezne a benzin penzt) de a szallas...hat komyorgom nem 1 buszsofor, neki ez elvezet kene legyen h veled kirandulhat egyet. szerintem nem helyenvalo h te fizesd a szallast, megha miattad is megy. ha 3600ft-ert (ennyi penzt en neha meg sem kerek a baratomtol ha kolcsonadom neki) kepes inkabb otthon ulni, akkor hagyd a francba, menj el egyedul es erezd jol magad. nehogymar emiatt kihagyd a szamodra fontos alkalmat.

ami ak oncertjegyet es a tobbit illeti... mitol fel ennyire?? hogy kihasznalod? hogy a penzeert vagy vele es ezt akarja kikuszobolni? ennyire nem bizik az erzeseidben? volt mar negativ tapasztalata egy masik lannyal ilyen teren? vagy csak egyszeruen irtozatosan a fogahoz veri a garast es irigy is emellett? szerintem ezt mindenkepp beszeljetek meg, egy jol mukodo kapcsolatban ez nem normalis. mas ember orul ha megoszthatja azt amije van azzal akivel szeret, foleg ha o ingyen jutott hozza. es ha kolt is, szivesen kolt a masikra ha tudja h ezzel oromet szerez. mindenkepp beszeljetek ezt meg!!

2009. aug. 28. 12:42
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
én az ilyet kidobnám, már megtörtént, ha nagyonnagyon fontos, azért most még vitesd le magad szerintem
2009. aug. 28. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A pasi legalább a kapcsolat elején legyen már gavallér, a mindenségit! Az én férjem mindig is az volt, pedig nem keresett jól még akkor. És mikor már évek óta együtt éltünk, akkor kezdtem erőszakoskodni, hogy most itt én fizetek, ezt most én fizetem, és kész.. És szépen kialakult, hogy (bár nem vagyunk közös kasszán), de egyszer ő fizet, egyszer én. Meg amikor amelyikünknél épp több pénz van, de nem számolunk el egymással. Végül is együtt élünk, egy család vagyunk (gyerekünk is van).

Ha lesz gyereketek, elkérim majd a járóka árának a felét? És a pelenkáét? Sztem sem stimmel valami a pasival.

2009. aug. 28. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!