Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most voltam először barátnőméknél. Undorító házuk van nem akarok oda többet menni, de megbántani se akarom. Mi legyen?
Már amikor kinyitotta az ajtót megcsapott az erős penészszag , bementem és majdnem elhánytam magam, alig bírtam levegőt venni. Barátnőm szobája rózsaszín és padlótól plafonig tiszta penész a fal meg a plafon is a sarkokban ilyen fehér szőre van már :S
A fürdőszobájuk, folyosó szintúgy tiszta penész. Nem tudom hogy bírnak ott lakni, alig vártam már hogy szabaduljak. Még azt mondta hogy aludhatnék majd valamikor ott. Kizárt én oda vissza nem megyek. Mit csináljak?
Akkor hívd meg te őt hozzád. Ha pedig rájön miről van szó, mondd el neki őszintén.
Ne gondolod, hogy ez azért van, mert igénytelen vagy ilyesmi. Nem is pénz kérdése. Ha egyszer elkezd penészesedni egy lakás, ház....azt nagyon nehéz kiírtani. Én laktam ilyen albérletben, a végén, mikor a plafon leszakadt (na jó, túl erőteljesen hullott a vakolat a plafonról:) szóval elköltöztünk. De az egy albi volt. És nem volt nagyon penészes, csak itt-ott, próbáltuk leszedni, de nem ment.
Aztán a bútorral átvittük a következő albiba, de még időben észrevettük és lecseréltük a bútort.... Szóval a penész az nem tréfa. És káros az egészségre is. Nem tesz jót a tüdőnek.
Ha komoly a kapcsolat, kedveled... próbáld meg megbeszélni vele és keressetek megoldást közösen. Van valami csodaszer, azt azt hiszem Mo-n lehet kapni, penész ellen.
6: Szerintem nem az ő dolga lenne a házukat rendben tartani.
7: Nem fogok hazudni, maximum nem mondom el hogy zavar.
8: Miért?
9: Ez nem így megy, szeretem őt, ő is engem, nem érdekel ki hogy áll anyagilag. Igényes a lány teljesen, vele nincs probléma. Amúgy még így sem hiszem hogy túlságosan eltérünk anyagilag, annyi hogy csak egy sima családi házunk van semmi extra, de tévedtem vele kapcsolatba mert pont a másik véglet. (palota -> penészfészek)
10: Írtam hogy szerintem ez nem az ő dolga.
11: Köszönöm a választ.
A 8-as vagyok.
Azért igénytelenség, mert a flancra van pénz, de a házra nincs.
Ne azt mondd, hogy téged ez zavar, meg nem akarsz ott aludni. Kellemetlenül érinti.
Más szemszögből tálald neki a dolgot!
Szereted, ezért mondd meg, hogy aggódsz érte és a családjáért is, mert a penész komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, és ezt guglizd ki és mondd el neki konkrétan milyenekhez. Ez nem fog rosszul esni neki, sőt még örülni is fog, hogy aggódsz érte.
Ezért szeretnél neki segíteni itt már valaki írta vegyenek SZAVO-t ez ilyen penész elleni tisztítószer, spray. Mi használtuk és bevált. Totálisan eltűnt a penész. Mondjuk nálunk a sarkokban fordult elő csak, de eltűnt!
1000 forint körül van.
Megéri beruházni. Ha meg flancos dologra telik, akkor erre is fog.
Nem értem miért nem alkalmazzák ezt, talán nem hallottak róla.
Mondd ezt neki, amit fentebb írtam és segíts neki leszedni a penészt, legalább a szobájában ezzel a szerrel. Mert szereted és aggódsz érte. Be kell fújni, majd utána szellőztetni. Nem nagy kunszt, használati utasítás a flakon oldalán.
Segíts neki!
24/L
Engem rettentő mód kiábrándítana egy ilyen disznóolhoz szokott lány ténye. Valahogy kb. azon a szinten tudnék egy ilyen purilakót kezelni, mintha szaros volan a seggluka, és nem zavarná cseppet sem. Igénytelenségnek is van határa.
Még az ,hogy poros a szobája egye fene, de a penésszag az már nagyon durva. Mocskos csatornaszagtól a hideg kiráz.
Valahogy nőktől sokkal inkább elvárható,hogy ne egy szutyokpanka legyen már, valahogy totál elmegy a kedvem az egésztől.
Csak egy két hsz.-t olvastam el,és egyetértek azzal aki azt irta,hogy mondd el neki öszintén,hogy ez zavar. Lehet finoman is közölni, az öszinteség nem egyenlö a bunkósággal.
Én biztos nem kamuznék neki ha szeretem, még akkor sem ha úgy érezném megbántanám ezzel.
Légy erös:) és beszélj vele erröl öszintén.
Szerintem az a kisebbik kérdés, hogy miként mond ezt el neki?
(Élethű a leírásod, felfordult a gyomrom)
Hanem arra a kérdésre mi a válasz, hogy miként lehet ő neked barátnőd, ha ennyire alapdologban ennyire eltérőek vagytok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!