Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan lehet katonákkal megismerkedni, vagy kommandósokal, esetleg rendőrökkel? (22 é. lány)
Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem, mert nagyon bejönnek, és azt vettem észre, hogyha ilyet látok, majdnen mindegy hogy néz ki, mert nekem ez az egyenruha megszépíti őket, meg maga az, hogy a védelem a szakmájuk... Nem tudom miért van ez velem...2009. aug. 28. 00:08
1/18 anonim válasza:
Énis hivatásos katona volnék.Most épp eltávon.Hát a katonákkal elég nehéz ismerkedni mert laktanyában laknak.De a tartalékosok nem.Őket még irakba sem vittük.Ők csak háború idején kapnak behívót.A kommandósokat nem ajánlom mert az nagyon stresszes munka gondolom megérthető.Nagyon nehéz munkájuk van.Rendőröket meg, hát nemtudom ismerősök által esetleg.De nem a legkönnyebb mert az egyenruha rendkívül időrabló dolog.
Sok sikert.
2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy volt már katona barátom, kommandós is, rendőr meg majdnem, azóta semmi, mert valahogy a többit puhánynak tartom... Nem tudom, el nem tudnék magam mellé képzelni egy irodai alkalmazottat, vagy ilyesmit... Lehet ez valami gyerekkori trauma vagy mi a szösz, mert apa nélkül nőttem fel, és az az igazság, hogy mindig is olyat kerestem, aki meg tud védeni...
2009. aug. 28. 00:28
3/18 anonim válasza:
Nagyon jó érzés nekem ilyet olvasni (én annak készülök). Sajnos nem igazán tudok segíteni, maximum, annyit, hogy nézegesd a ZMNE honlapját és néha szoktak rendezvények lenni, ami teljes körű és ott találkozhatsz katonákkal is.
Sárky
4/18 anonim válasza:
Nemtudom.Szép hivatások ezek.Én a kötelesség miatt lettem katona.Hogy tartozzak valahova.És hogy védhessem a polgárokat.Bár jelen esetben nem áll fenn a háború veszélye.Egyébként nem osztom azt a véleményt hogy mások puhányak.Az tény hogy egy kommandós bárkit leterít mert olyan a kiképzése.De a kommandósok olyan helyen dolgoznak, hogyha őket hívják akkor életveszély van.És hát nem lehet egyszerű ezt feldolgozni egy kapcsolatban hogy a barát/férj minden nap az életét teszi kockára.De énis továbbképeztetem magam majd kommandósnak mert az az élet vonz.Lehet hogy vonzó az egyenruha de nagy ára van.Talán a rendőröknél van a legtöbb esély, de őket is nehéz megtalálni mikor nem egyenruhát hordanak.Egyébkén 27 éves vagyok.Már 7 éve katona.
5/18 anonim válasza:
Bocsánat az lemarad még hogy én a tüzérségnél szolgálok.
És hogy az első is én voltam.
6/18 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, biztos nem puhányak mások, de nem tudok mit csinálni, azért kösz. :)Mindig nézem a karjukat a fiúknak, és ez a sok egyetemista olyan... na mindegy. Biztos aberrált vagyok. :)De eddig tényleg csak 2 barátom volt, mndkettő a fent említettek közül, és én nem stresszeltem soha, ha elment, tudtam, ez a munkája. Na mondjuk azért nem fogok direkt szaladgálni az egyenruhások után, meg valami bűncselekményt elkövetni. :D de köszi. :D
2009. aug. 28. 00:54
8/18 anonim válasza:
te tudod mit, álljál te is sündőrnek és dugd meg magad minden reggel gumibotal! kib*szott egyenruha fetisiszta!
9/18 anonim válasza:
Azért nem kéne lenézni a többi fiút. Csöpög a lenézés az írásodból...
10/18 anonim válasza:
Én pl a tengerészgyalogságba (usmc)szeretnák szolgálni csak kell még a zöldkártya amugy minden megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!