Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szokott nektek erotiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szokott nektek erotikus álmotok lenni más pasival, mint akivel jártok?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a párommal, akit nagyon szeretek. Voltak már jó kapcsolataim, rosszak is. Vele nagyon jó, együtt élünk, gyereket akarunk majd egy év múlva kb. Szeretem.

Az elején nagy rózsaszín köd, szenvedélyes szerelem, imádat! Ez nem múlt el, csak átalakult, meghitt szerelemmé.

A szex is jó még mindig. De mostanában más pasikkal álmodok, nem létezőkkel! Csak az álmomban léteznek, nem is ismerek ilyeneket, akikről álmodok. És velük szexelek és néha félig idegen pasik, félig a mostani párom. Ez vajon miért van?

Csak 3 férfivel szexeltem eddig életem során, lehet ezért van ez? Nem akarom elhagyni a párom, de miért álmodok ilyeneket??

2009. aug. 28. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem azért álmodsz más férfiakkal, mert nem a párodra vágysz (bár, ezt csak te tudhatod, hogy szokott-e más férfiakon járni az eszed :-)

Az álom olyan dolog, hogy nem szabad komolyan venni! Közrejátszik az épp aznap látott film is pl.

De olvass utána a neten. pl. itt: [link]

2009. aug. 28. 00:56
 2/7 anonim válasza:
100%
Attol, hogy szeretd még lehetnek gondolataid másról. Mindíg azt álmodod, amit tudat alatt megszeretnél tenni vagy át szeretnél élni, és ezt sose úgy álmodod meg, hogy pontosan felismerhető képek, helyszínek és arcok vannak.
2009. aug. 28. 01:24
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

de utána bennem marad az érzés és szívesen lefeküdnék azokkal a pasikkal a valóságban is, kipróbálnám!és ettől bűntudatom van!pedig nem tudnám megcsalni a páromat!nem is léteznek, nem az hogy pl george clooneyval álmodok vagy ilyesmi:)bár arra se lenne több esély, hogy vele szexelek valaha is, mint nem létező pasikkal:)

2009. aug. 28. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, végülis amikor jársz valakivel hűséget fogadsz nem pedig a gondolataid korlátozod be.
2009. aug. 28. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam már más pasikkal:O Nekem bűntudatom volt utána, pedig nem kéne, hogy legyen:)

Én sem tudom, miért van...talán csak a tudatalatti kíváncsiság miatt:P, mondjuk élőben sosem tenném meg:D

2009. aug. 28. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem is 3 eve van baratom szeretem. en a legjobb baratnomrol almodok olyanokat h eszvesztoen kivanom. de attol eloben nem fogom letamadni :P

szoval szerintem ne idegeskedj, ma ejjel azt almodtam h felig csirke voltam es olyan idetlen fejmozgassal kellett jarjak. :)) szoval az almokat nem kell komolyan venni. ha pl a mas pasis szexet komolyan veszem, akkor a csirkest is komolyan kene? :-s remelem nem :)))

na jo, elhulyeskedtem, de remelem erted a lenyeget.

2009. aug. 28. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ nektek is:)

igen értem én, meg pár nap alatt el is múlik, és alig emlékszem rájuk, de néha komolyan beindulok az álombeli pasikra, ez pár napig tart.

2009. aug. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!