Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talál az ember egy normalis lány lehetöleg 17-25 között akit tényleg érdekelne egy komoly kapcsolat egy normalis hüséges srác mellet? Hol vannak ezek a lányok?
Szerintem ehhez olyannak kell lennie a pasasnak is, hogy a lány mellette maradjon.
Egyébként 22 éves vagyok, 16 éves korom óta ugyanazzal a fiatalemberrel vagyok együtt. És 80 éves koromban is vele akarok majd lenni. És ez nem a hűség miatt van, hanem mert ő a jobbik részem, ő a felem, a párom. Mert ő olyan, hogy én vele akarok élni.
Ennyi. Biztos lenne olyan pasas, akit 2 nap után otthagynék.
Én azt a 80%-ot inkább ribancnak találom mint normális csajnak. Valamint kinek mi a normális.
Nekem a normális az nem cigizik, nem issza le magát seggrészegre minden héten valami ócska szórakozóhelyen, nem dobja szét a lábait annak a pasinak akivel 2 hete jár, nem maradi (pl tetszen neki h csupasz a lábam is, mégse vagyok meleg csak igényes), legyen okos, de mégse legyen könyvmoly. Na meg persze külsőre is legyen szép.
Na ilyen csaj nem a csajok 80, hanem 0,001%-a.
Hogy ne legyen OFF, haver, ha neked is ilyen a normális csaj, akkor felejtsd el hogy találni fogsz :D
Én pont ilyen vagy mint amit az előző leírt, csak könyvmoly (nem stréber csak imádokm olvasni könyveket szórakozásból nem tanulásból) és egyik fiúnak sem tetszik. :D Úgyhogy akkor hátha majd az egyetemen.
18/L
Te intelligens, okos fiú itt előttem párral: az miért maradiság, ha nem tetszik neki a csupasz lábad?? Egy csöppet sem nevezném igényességnek, mert férfi létedre borotválod. Lehet, hogy nem vagy meleg, de férfi sem, az biztos (persze, mielőtt belekötnél, nem az a férfi, aki szőrős, mint egy majom, de egy igazi férfinak eszébe se jut borotválnia magát, mégha ez a divat, akkor sem - sőt).
Egyébként te is azok közé tartozol, akit egy normális lány abba a 99 % pasi közé sorol, akivel nem kezdene ki (csak ha már te is itt százalékolsz okosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!