Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol talál az ember egy normali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talál az ember egy normalis lány lehetöleg 17-25 között akit tényleg érdekelne egy komoly kapcsolat egy normalis hüséges srác mellet? Hol vannak ezek a lányok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 00:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
nem társkereső apafej, sokan vagyunk akik rendes hűséges csajt keresnek. pl én is.
2009. aug. 28. 02:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ehhez olyannak kell lennie a pasasnak is, hogy a lány mellette maradjon.

Egyébként 22 éves vagyok, 16 éves korom óta ugyanazzal a fiatalemberrel vagyok együtt. És 80 éves koromban is vele akarok majd lenni. És ez nem a hűség miatt van, hanem mert ő a jobbik részem, ő a felem, a párom. Mert ő olyan, hogy én vele akarok élni.

Ennyi. Biztos lenne olyan pasas, akit 2 nap után otthagynék.

2009. aug. 28. 07:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt a 80%-ot inkább ribancnak találom mint normális csajnak. Valamint kinek mi a normális.

Nekem a normális az nem cigizik, nem issza le magát seggrészegre minden héten valami ócska szórakozóhelyen, nem dobja szét a lábait annak a pasinak akivel 2 hete jár, nem maradi (pl tetszen neki h csupasz a lábam is, mégse vagyok meleg csak igényes), legyen okos, de mégse legyen könyvmoly. Na meg persze külsőre is legyen szép.

Na ilyen csaj nem a csajok 80, hanem 0,001%-a.

Hogy ne legyen OFF, haver, ha neked is ilyen a normális csaj, akkor felejtsd el hogy találni fogsz :D

2009. aug. 28. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagy mint amit az előző leírt, csak könyvmoly (nem stréber csak imádokm olvasni könyveket szórakozásból nem tanulásból) és egyik fiúnak sem tetszik. :D Úgyhogy akkor hátha majd az egyetemen.

18/L

2009. aug. 28. 14:20
 15/18 A kérdező kommentje:
s te 18éves lany hol laksz?Hogy hivnak?
2009. aug. 28. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Te intelligens, okos fiú itt előttem párral: az miért maradiság, ha nem tetszik neki a csupasz lábad?? Egy csöppet sem nevezném igényességnek, mert férfi létedre borotválod. Lehet, hogy nem vagy meleg, de férfi sem, az biztos (persze, mielőtt belekötnél, nem az a férfi, aki szőrős, mint egy majom, de egy igazi férfinak eszébe se jut borotválnia magát, mégha ez a divat, akkor sem - sőt).

Egyébként te is azok közé tartozol, akit egy normális lány abba a 99 % pasi közé sorol, akivel nem kezdene ki (csak ha már te is itt százalékolsz okosan).

2009. aug. 29. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Egyetértek.
2009. aug. 29. 15:03
 18/18 anonim válasza:
Normális lányt keresel, mert te tuti norm.pasi vagy?! És kinek mi a normális?! Ha egy határozott, gondolkodó, önmagát eltartó nővel találkoztok-menekültök, ti pasik , akik normálisat keretek! Mert bekakiltok attól, hogy látjátok, egyedül is erős , határozott személyiséggel van dolgotok! És féltek ám hogy kevesek lesztek! Pedig igen is sokan vannak ,akik még jo kapcsolatra vagynak! Egy tanács az internetet szerintem felejtsd el, komolyra várva....
2015. aug. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!