Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy egyedül maradok, van megoldás?
Szóval félek hogy egyedül maradok,de a rossz kapcsolattól legalább ugyanennyire tartok. Halkan megsúgom nem 18 vagyok, nincs senkim, már évek óta,ilyen futó kalandféle ha bepróbálkozott egy kettő. vagy nős, barátnős pasik ez meg csak elszomorít. Szóval nem tudom hogy lehetne így férfiban gondolkodnom,aki családot szeretne, és leginkább engem. Nem valakit hanem engem. Megtapasztaltam azt is ha egy nő kiszolgálja a férfit, és az biztonságban érzi magát akkor a nő szolga lelkű lesz-és az meg nem vonzó a pasinak.Ekkor jönnek pl a megcsalások, nőnek a társas magány. Viszont mindig ugy lenni egy kapcsolatban hogy féllábbal kint vagyok - csak azért hogy a másik is erőfeszítéseket tegyen, legalább minimálisan ez se normális. Arról nem is beszélve ..rengeteg a lelki beteg pasi is nő is (lehet én is az vagyok ) de mire a sok csalódás után meg gyötrelmek után talpra állok, tökstabillá(haha) válok vagy azt mondom anyagilag is ok vagyok -meg ezt mondaná a másik is -hoppá 50 lettem .Ráadásul a ffiak defektesen is hamarabb elkelnek, és még 50 évesen is nemzőképesek.
Kicsit félek..-de nem akarnék az a ksh-adat (szingliegyed) lenni aki rohan kigáncsolni az első szembejövőt hogy majd teherbe ejtse, vagy magányos pénzes vénlány, aki veszi a szexi fehérneműt amit aztán jól berakja a szekrénybe,majd két mérlegreállás és napi 1 elfogyasztott almagerezd között konstatálja fogyott egy dekát. (mondjuk ez távol is áll tőlem :)) de .. az egész borzasztó utópia lassan valóág lesz,mármint maga a szembesülés hogy az idő elszállt felettem..
az a baj, hogy a sok "hobbigyúrós" miatt ilyen véleménnyel vagy emberekről, akiknek ez az életük, mert pl. súlyemelők, erőemelők stb.
Te egyszerűen korlátolt ember vagy. Én pl. sportolónak tekintem a sakkozót is, mert sokat kell arra is áldozni, munkát igényel, küzdést.
Az olyanokról mint te, pedig az a véleményem, hogy simán buta ember.
"az meg nem vonzó a pasinak"
-pedig de, főleg szexben :D
Ez a kapuzárási pánik vagy mi, úgy tudsz segíteni ezen hogy nyomolgatsz kicsit.. Am én is ettől parázom, azért testépítek, azért olvasok ennyi hasznosat, ami segít a csajozásban.
F19
-Kedves kérdező,én csatlakozom azokhoz akik értékelek az általad írtakat!!Jó fej csajszi lehetsz és nagyon realista gondolkodású!Tetszik.
-Úgy látom a válaszok a végére elkanyarodtak tőled.
-"Megnyugtatlak" én számos hasonló problémákkal küszködő emberrel ill,nővel beszéltem,sőt ebben a cipődben járok!
-Én sem a tini korosztály tagja vagyok,1 kapcsolatban fél lábbal bent -kint lenni nézetem szerint sokáig nem lehet,egyrészt idegileg őrlő,másrészt a legfontosabb hiányzik belőle!!Az érzelmi biztonság!
-Márpedig 1 kapcsolat alapja a bizalom + tisztelet.
-Én úgy gondolom a legnagyobb sérüléseket attól szenvedjük el akiben a legjobban bízunk,ám paradox módon ha nem tudunk bízni sose leszünk boldogok!
-sok társkeresőt bejártam,rengeteg emberrel ismerkedtem,ami a lényeg az hogy tanulni tudtam másoktól!
-Tanulni kell a társkeresést is!!!Elsősorban magunkat megismerni ez fontos,szelektálni,mérlegelni.,és megfelelő technikával keresni!
-Nyilván a húszon éves másképp mérlegel ,mint a 30-40 -50 mások a prioritások.
-A 30-as pasiknál is van családszerető,normális ember, ám a trófea vadászok százalékban is jelentősek köztük,a csalódott lelki betegek,válás utáni talpra állni nem tudó önsajnálok.
-A tartós párkapcsolathoz agyilag meg kell érni bizony úgy látszik az erősebb nemnél ez kissé elhúzódik!
-Görcsölni a párkeresésre nem szabad,de tenni kell érte nem is keveset.Ismerkedni kell méghozzá a lehető legtöbbel,mintha 1 tölcsérbe töltenéd az anyagot,a nagy számok törvénye alapján a sokból előbb vagy utóbb marad pár olyan akivel érdemes randizni.
-Tehát ne add fel,kitartást,szerencsét,sikert kívánok!
-Ha kedved van irj priviben végül is az ember ezzel csak nyerhet!
Én is hasonlóan gondolkozom, és félek, hogy nem találok soha párt magamnak..
Te hány éves vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!