Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy inkább oda se viszem a barátomat az olyan emberek elé akik beszólogatnak?
Mi az hogy átlagos vagy? Ez butaság, mindenki egyedi, és mindenkinek megvan a maga párja. Hidd el azoknak a "menő srácoknak" a marokmarcsán kívül lehet hogy sosem volt még barátnőjük. És különben is fogd fel úgy az egészet hogy azok akik cikiznek nálad jóval alacsonyabb értelmi szinten vannak. Nem érdemes felhúzni magad, mit számít hogy mit mondanak? A céljuk hogy felhúzd magad rajta, ők ezt élvezik.
Úgyhogy szerintem húzd ki magad, legyél büszke a párodrodra és magadra, őket meg nagy ívben és magasról...
Ha visszafogott, csendes lány vagy, akkor nehéz bermit is tenned. Mert ki kéne hozzá lépned abból a szerepből, amiben általában vagy. De meg is próbálhatod.
Igazából vitába kellene szállnod velük, visszakérdezni úgy, hogy zavarba jöjjenek. Mégha kezdetben vissza is válaszolnak, garantáltan nyert ügyed van. Azért van nyert ügyed, mert amit ők tesznek az ostobaság, ti viszont két ember vagytok, akik szeretik egymást.
Ahhoz, hogy érdemben vitatkozz velük tudatosítanod kell magadban a helyzetedet. Ki vagy, honnan jöttél, hová tartasz. Az élet összehozott valakivel, és egy párkapcsolatban vagytok. Szeretitek egymást, ezért szerettek együtt lenni.
Nem kell megértened az osztálytársaid motivációját, nem lehetsz megértő a belső ellentmondásokkal szemben.
Szimuláció:
-jézusom hogy néznek ezek ki együtt? hogy néz már ki a barátod?
Odamész hozzájuk, kipécized a hangadót, a szemébe nézel:
(a hangod ne gúnyos legyen, hanem őszinte, "segítőkész")
-Hogyan nézünk ki? Talán nem tetszünk? Megértem ha nem tetszem nektek, de ezt talán nem kellene minden alkalommal a tudtunkra adnotok. Fájdalmat okoztok nekem. Miért nem foglalkoztok inkább a barátnőitekkel? Vagy nincs? Csak maszturbáltok egész nap?
(közben párszor félbeszakítanak, de te csak folytasd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!