Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy inkább oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy inkább oda se viszem a barátomat az olyan emberek elé akik beszólogatnak?

Figyelt kérdés
Már lassan 8 hónapja járunk. Egy suliba járunk, de nem egy osztályba. Sokszor már a közelébe se merek menni az osztályomnak, mert van az osztályomban 5-6 olyan "menő" srác akik egyenesen képesek nekünk beszólni, hogy: "jézusom hogy néznek ezek ki együtt" vagy "hogy néz már ki a barátod?" stbstb. Már komolyan lassan cikinek érzem, ha a párommal vagyok. :S Miért? Mit tegyek? kérlek segítsetek. Mind2-en 16 évesek vagyunk.
2008. máj. 31. 20:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mármint hogy?
2008. máj. 31. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy átlagos vagy? Ez butaság, mindenki egyedi, és mindenkinek megvan a maga párja. Hidd el azoknak a "menő srácoknak" a marokmarcsán kívül lehet hogy sosem volt még barátnőjük. És különben is fogd fel úgy az egészet hogy azok akik cikiznek nálad jóval alacsonyabb értelmi szinten vannak. Nem érdemes felhúzni magad, mit számít hogy mit mondanak? A céljuk hogy felhúzd magad rajta, ők ezt élvezik.

Úgyhogy szerintem húzd ki magad, legyél büszke a párodrodra és magadra, őket meg nagy ívben és magasról...

2008. máj. 31. 21:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Okés. Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek. Különöen az utolsó tetszett a legjobban :)
2008. máj. 31. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a párod helyében alkalmaznék egy kis fizikoterápiát, de ha nem így van, akkor se foglalkozz velük. Ha így van, ne tartsd vissza a párodat!
2008. máj. 31. 23:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha visszafogott, csendes lány vagy, akkor nehéz bermit is tenned. Mert ki kéne hozzá lépned abból a szerepből, amiben általában vagy. De meg is próbálhatod.

Igazából vitába kellene szállnod velük, visszakérdezni úgy, hogy zavarba jöjjenek. Mégha kezdetben vissza is válaszolnak, garantáltan nyert ügyed van. Azért van nyert ügyed, mert amit ők tesznek az ostobaság, ti viszont két ember vagytok, akik szeretik egymást.

Ahhoz, hogy érdemben vitatkozz velük tudatosítanod kell magadban a helyzetedet. Ki vagy, honnan jöttél, hová tartasz. Az élet összehozott valakivel, és egy párkapcsolatban vagytok. Szeretitek egymást, ezért szerettek együtt lenni.

Nem kell megértened az osztálytársaid motivációját, nem lehetsz megértő a belső ellentmondásokkal szemben.

Szimuláció:

-jézusom hogy néznek ezek ki együtt? hogy néz már ki a barátod?

Odamész hozzájuk, kipécized a hangadót, a szemébe nézel:

(a hangod ne gúnyos legyen, hanem őszinte, "segítőkész")

-Hogyan nézünk ki? Talán nem tetszünk? Megértem ha nem tetszem nektek, de ezt talán nem kellene minden alkalommal a tudtunkra adnotok. Fájdalmat okoztok nekem. Miért nem foglalkoztok inkább a barátnőitekkel? Vagy nincs? Csak maszturbáltok egész nap?

(közben párszor félbeszakítanak, de te csak folytasd)

2008. jún. 1. 02:13
 16/17 anonim ***** válasza:
ne adj masok velemenyere. Mindig legy onmagad. ha neked a parod tetszik es ugy szereted aki es ami akkor masoknak semmi koze hozzajuk. En nem allnek le ilyen alacsony ertelmi szintu emberekkel. Ha nem figyelsz oda rajuk elobb utobb abbahgyjak mert latjak h nem erdekel tegedet. de ha felkapod magad rajta es ezt eszre is veszik mar csak azert is csinaljak h idegesitsenek. Lehet h irigyek mert boldognak latnak. Meg kis fiuk, fel kell noniuk. Egyebkent nem minden a szepseg. Lehet h vki kivulrol tokeletes es egy nagy szar alak belulrol. En csinos lany vagyok jo alakkal meg minden, de melle eszem is van, epp ezert velem anno ezek a meno sracok nem tudtak mit kezdeni mert intelligensebb voltam naluk. Voltak nekem is jo pasiaim, model, body builder, tokeletes arc tokeletes alak. az ilyenek csak magukkal vannak elfoglalva igazan sosem szerettek. csak kihasznaltak. volt olyan aki arra sem volt kepes h szemsztol szembe szakitson hanem eiialben tette meg hulye indokra hivatkozva. Ezt nekem eleg sokaig tartott mig elfogadtam. Mert anno en is a meno pasikat kerestem mig rajottem ezek olyan uresek. Ma a parom egy teljesen atlagos kulseju srac, nem is helyes egyaltalan, de imad, es kitart mellettem es ez sokkal tobbet er mint a kulso. a kulso meg a menoseg amugyis mulando. a belso meg egy orokke tarto dolog es sokkal jobb egy olyan mellett eltolteni eveket aki rajong erted es boldogga tesz, lesi a gondolatodat, aki segit otthon, akivel egy bodog parkapcsolatban lehet elni es csaladot lehet alapitani. es sose becsuld le magadat. attol mert meg nem nezel ki plaza cicanak es bomba alakkal, attol meg lehetsz egy kevdes helyes aranyos lany. mindenkiben van ertek es ez nem a kulso figgvenye hanem az h ki vagy a belsode. Remelem segitettem!!!
2008. jún. 1. 08:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Sokat segítettetek. Köszönöm :)
2008. jún. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!