Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után szakított velem a barátnőm egy új pasi miatt. Hogyan tegyem túl rajta magam?
Figyelt kérdés
Értsétek úgy ahogy írom. Az volt a szakító ok, hogy már nem működik blablabla... aztán egy napra rá már másik pasival van. Nekem ő ilyen életem szerelme tipusú nő volt a szakítás napjáig... akkor összetörtem teljesen. Aztán mikor megtudtam hogy igazából miért szakított... azóta már az öngyilkosságon gondolkodok. Nem elég hogy szétszed lelkileg, de még ezzel is ráerősít, és meg is aláz. Nem bírom ba.szki. A barátaim teljes mértékben leszarják, velük nem tudom megbeszélni... mit tudnék tenni? akasszam fel magam? aludni nem tudok egyáltalán, most is itt remegek a gép előtt...2013. jan. 8. 21:58
11/11 anonim válasza:
Elmondok neked néhány dolgot, melyből tanulhatsz, vagy legalábbis máshogy fogsz gondolni ezekre a dolgokra:
- A barátaid igazából nem a barátaid. Pár évig még fogsz velük beszélgetni, de miután vége lesz a sulinak az adott iskoládban többé lehet, hogy találkozni se fogsz velük (életben nem fognak keresni).
- Az alap szabály: az emberek nem megbízhatóak, mert önzők.
- Sose mutasd ki egy lánynak, hogy szereted, mert ha szagot fog, akkor egyből egy másik pasi után fog koslatni.
Ugyanis ők szeretnek az erősebb nem mellett lenni, és ezt a lelkizés tönkreteszi.
- Öngyilokkal nem oldasz meg semmit, hisz csak a családodnak okoznál szomorúságot és ezt nem érdemlik meg, ha már eddig bajlódtak veled.
- Egy csaj se ér annyit, hogy függj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!