Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez miért van? Létszi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez miért van? Létszi ha vki tud segítsen nekem

Figyelt kérdés
nos az a helyzet összejöttem 1 csajjal akibe rohadtúl szerelmes voltam mer már csak barátként érzek iránta vmi is de ez az első smacizás után már meg is volt azóta nekem is adta a szüzességét és most nem szeretnem megbántani mer látja rajtam hogy vmi nagyon nincs rendben de én mondom hogy minden ok csak fáradt vok azért vok ilyen segítsetek most mit tegyek azóta már mindent megbántam amugy és tom hogy hülye is voltam de a csajt vhogy nagyon nem szeretném őt megbántani
2009. aug. 27. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem volt szép tőled! Mi lenne ha valaki ezt veled tette volna meg? Hát..... a bocsánat kérést semmi féleképp ne hagyd ki!
2009. aug. 27. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is történt hasonló. (mondjuk mi nem feküdtünk le egymással) Mondd el neki őszintén, hogy csak barátságot érzel iránta. Amit ne tegyél..: nekem a srác többször lemondta a találkákat, vagy amikor már ott voltam az adott helyen, akkor a haverjaival üzengetett. Piszok rosszul esett. Azután ő hívott el, és közölte, hogy megpróbált belém szeretni, de nem ment neki. Hát ilyet te ne mondj neki ha jót akarsz:D Azóta gyökérként kezelem. Ugyan mégis megpróbált visszaszerezni, de úgy lealáztam, hogy na még...Csak légy tapintatos..
2009. aug. 27. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudom, mostmár felesleges az okítás, mert már megtörtént, de jobb, ha tudod, mi lányok épp az ilyenektől félünk a legjobban.. Megtörténik a dolog, pláne az első, és kész... Remélem többet ilyet nem csinálsz... Ezt a dolgot meg neked kell megoldanod, beszélj vele, biztos, sőt tuti, hogy nagyon ki fog bukni, de ez már egy lefutott ügy, így meg csak hánykolódni fogsz te is, meg szegény lány is...
2009. aug. 27. 21:44
 4/4 anonim válasza:
Helyesííííráááás!!!Bocsánatkérés,őszinteség, egyenes beszéd.
2009. aug. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!