Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ha valaki átlagos, vagy nem szép, az már egy senki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 12:04
11/19 anonim válasza:
Kérdező, nézd már meg az embereket! A normál, átlagos fiúk a kutyának nem kellenek, még a csúnya lányok is úgy pattintják le őket, mint annak a rendje. Még a telt vagy akár kövér lányoknak is van barátja vagy legalább szexpartnere. A fiúknál nem is kell csúnyának lenned, elég, ha átlagos vagy és csendesebb, szerényebb, már akkor is mehetsz a franca!-ez a reakció, ha esetleg közeledni próbálna valakihez.
12/19 anonim válasza:
Igen, én például szerencsétlennek érzem magam!
10-es hozzászóló voltam itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
13/19 anonim válasza:
Barbara te átlagos vagy, esetleg nem szép? Ha így van, akkor mért gondolod ezt?
14/19 A kérdező kommentje:
átlagosnak gondolom magam. reálisan vélekedek magamról.
de nem csak rólam van szó pl, hanem pl az osztályomba van egy barátnőm akit folyton piszkálgatnak, és kicsit elegem lett már
2013. jan. 8. 12:25
15/19 anonim válasza:
Miért lenne senki? Az a baj, hogy rengeteg "átlagos vagy nem szép" ember bemeséli ezt magának, ezért aztán tényleg senkik lesznek.
16/19 anonim válasza:
Küldj képet magadról. Idáig ahány lány átlagosnak vagy csúnyának tartotta magát mind szép volt a kép alapján...
17/19 anonim válasza:
Az a baj a mai világban a tv-k adják a sok sz@r sorozatokat, amikben bombanők, pasik vannak és a fiatalok is hozzájuk hasonlítják magukat. Aztán a szép nők átlagosnak gondolják magukat, az átlagosak meg rondának.
18/19 anonim válasza:
nem tudom. én tök átlagos vagyok, sokat szexelek, sikeres vagyok.
lehet az a titok, hogy a megerősítést nem kívülről várom, hanem tudom ki vagyok, mik a céljaim és ezt tartom szem előtt.
19/19 anonim válasza:
igen az! ;) még jó h én szép vagyok. (elmondanám h hiába vagyok szép nincs tul so barátnőm/barátom :/ szíwás. de legalább wagyok valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!