Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek barátom születésnapjára? Egyedi dolgot szeretnék.
szerintem ha tényleg egyedi dolgot akarsz, akkor ne vegyél, hanem készíts. vagy vegyél alapanyagokat egy hobbiboltban és fesd ki, ragassz rajzolj, csak használd a fantáziád.csinűlhatsz praktikusat, mint pl. toll, amit mindig magánál hord és majd te jutsz az eszébe róla. Vagy csinálhatsz csak dísztárgyat, amit kirak a szobájában.
Sokan óckodnak a saját készítésű doloktól, mondván, h nem kreatívak és a másik nem örülne neki....de szerintem akkor is ez a legjobb... én mindig meghatódom rajtuk :)
sok sikert
Vannak olyan boltok,üzletek,ahol pl:fekete pólóra vasaltasd rá a közös fényképeteket,egy felirattal:JÓK VAGYUNK EGGYÜTT!!!
Egy digi fényképezőgép is elég hozzá,és 1-2 napon belül megvan.
Ez örök emlék,egyedi.Nekem a barátnőm csináltatott ilyet Békéscsabán,és 4500ft-ba került.És kapott hozzá a saját fotójukról készített bögrét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!