Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy két ember egyszerűen nem egymáshoz
való?
Figyelt kérdés
Hónapok óta együtt vagyunk, egyszerűen annyira szeretem a barátomat, hogy nem is lennék képes szakítani vele, még ha ez is lenne esetleg a megoldás a problémára. Imádom, de az együttlét(szex) nem úgy működik, ahogy kéne. nem azért, mert rosszul csinálunk valamit, nem figyelünk egymásra vagy hasonlók...olyan mellékhatások jelentkeznek utána nálam, amik nem hiszem, hogy normálisak lennének.(ezt nem szeretném itt megosztani, orvosnál is voltam vele, de nem találtak így különösebb bajt).Mostanában a szexet is hanyagoljuk, mert teljesen rástresszelek a dologra. Lehet, hogy bután hangzik, eddig én is így gondoltam volna, de szerintetek létezik olyan, hogy nem illenek össze egyes emberek?? Néha úgy érzem, hogy ez akár a kapcsolatunk rovására is mehet..Mit gondoltok???
Próbálgassátok a gumikat...más-más anyagokkal kezelik, ill. kenik be. Hátha vmelyik jó lesz. Lehet ez akár allergia is. Jobb 5letem egyenlőre nincs.
2013. jan. 7. 19:31
12/18 anonim válasza:
Létezik.
2013. jan. 7. 19:41
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár legtöbben úgy értelmeztétek a dolgot, hogy magával a szex részével van a bajom, de nem..inkább az azt követő dologgal. azért köszi:)
2013. jan. 7. 19:45
14/18 anonim válasza:
ha egyszerűen nem vagy hajlandó leírni normálisan a problémádat úgy nehéz tanácsot adni. Ha meg nőgyógyászati a gond, akkor szintén nem mi tudunk neki segiteni
2013. jan. 7. 23:02
15/18 anonim válasza:
Az előző barátoddal is léptek fel ilyen problémák vagy csak vele?Már a kapcsolat eleje óta ilyen?
2013. jan. 10. 05:03
16/18 A kérdező kommentje:
Ő az első nekem:) és igen..az eleje óta sajnos
2013. jan. 10. 16:35
17/18 anonim válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor az okozhat olyan jellegű tüneteket, mint egy gombás fertőzés. Ha csíp az együttlét után a párod ondója, az attól is lehet, hogy te kicsit lúgosabb vagy, mint az átlag. Én is jártam már így, kellemetlen volt utána. A nőgyógyász nálam sem látott semmi szervi problémát. Én azzal segítettem magamon, hogy intim lemosót használtam minden fürdésnél, az együttlétek után pedig amilyen gyorsan csak lehetett megmosakodtam, és bekentem magam Bepanthen-nel (tudom, hogy popsi kenőcs, de nekem ez is segített) Ha pedig gumit használtok, elképzelhető, hogy allergiás vagy a többségére, ezért érdemes minél több félét kipróbálni. Remélem találsz rá valamilyen megoldást...:)Jaaa, és ne görcsölj, szeret téged a párod eddig is elfogadott így is, és hidd el, rajtad kívül ő lesz a legboldogabb ha megtaláljátok a megoldást...:)
2014. febr. 11. 08:58
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Az okot nem tudtuk kideríteni, de találtunk megoldást a problémára időközben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!