Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjak igent egy fiúnak ha megkérdezi hogy várnék e vele?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és még nem volt barátom. most van egy fiú aki több mint valöszínű járna velem, de ha megkérdezi (akár élőbe, akár facebookon) nem tudok mit mondani. mongyam hogy igen, és kész?? szerintem ez nem olyan jó. :/ más ötlet? előre is köszi :)2013. jan. 7. 15:13
1/3 anonim válasza:
Mármint hogy járnál-e vele? Hát ha igen a válasz akkor miért kéne mást mondanod?:D
2/3 anonim válasza:
Hát a szerelem meg a járás ilyen spontán dolog...ha tőlem megkérdezik hogy "Járunk?" akkor az valahogy kapásból nemet jelent nálam...nemtudom indokolni, hogy miért...ha elmondja miket érez akkor az még oké...meg utána azért úgy lehet egy "spontán" csók is...
szerintem élőben a legjobb amikor csak úgy csókolóztok...és akkor adott hogy jártok
3/3 okoska31 válasza:
mondjad, hogy várnál vele még. ennyi. ha ezért meg nem akar járni Veled, akkor jobb is, ha nem - mert csak strigula lennél neki.
persze ha az akarsz lenni....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!