Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van zavarban ha "ő" itt van?
Figyelt kérdés
a párom zavarban van egy bizonyos személy társaságában és ez régóta van így
megkérdeztem de nem mondott rá semmit meg hagyjam békén ez hülyeség, de látszik rajta akkor is valami izgatottság és zavar...
2013. jan. 7. 14:15
1/4 anonim válasza:
Hát... ez nekem azt sejteti, hogy nem közömbös számára az illető. Valószínűleg ezért nem akar beszélni róla. De az is lehet, hogy már csak te beszéled be magadnak, próbálj nem tudomást venni róla, mert lehet, hogy nem jelent semmit sem.
EGyébként a másik félen is észreveszed ezeket a jeleket?
2/4 anonim válasza:
nem lehet h ezt csak te beszéled be magadnak? miért lenne veled, ha az a vki kellene neki?
3/4 A kérdező kommentje:
ok és akkor miért viselkedik ilyen furcsán?
régebben sokat nézte a FB adatlapját, és bulikon is kieső szemekkel bámulta és méregette (rá kellett szólnom h hagyja abba)
2013. jan. 7. 14:46
4/4 anonim válasza:
de te honnan tudod h mit néz fb-n? ne foglalkozz már ilyenekkel.. az meg h bámulta, sztem is parasztság, de miért nem beszéled ezt meg vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!