Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyuméknak a kapcsolatom, korkül. Miatt?
3 hete összejöttem egy férfival, akit évek óta szerettem és most kiderült h elég régóta ő is hasonlóan érez irántam. csakhogy én 16 éves vagyok ő pedig 28. anyáéknak alapból van egy véleményük róla, mert ivott. már elég régen letette, de anyáék véleménye azóta se változott :/ meg alapból a korkülönbség. :/ Eddig titokban "vagyunk" de lassan muszáj lesz elmondanom nekik, mert egy rohadt kicsi faluban lakunk ahol már szinte mindenki tudja és nem szeretném ha mástól tudnák meg :/ de nagyon félek h anya eltiltana tőle :SS persze tudom h teljesen jogosan tenné mert hát tapasztaltabb stb. de nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni :( és ha esetleg tiltaná lehet valamit csinálni ellene? volt valakinek hasonló helyzete?
mit tegyek? Mondjam el én vagy hagyjam h visszahallja?:(
A nemi erőszak is benne van.
Meg gondolj bele, ha már ő is évek óta így érez ahogy mondja. Pár éve még kislány voltál. akkor nem lehet hogy kicsit pedo beütésű a pali?
Na az hogy ivott, honnan is tudod nem iszik? Aki alkoholista volt és komolyan gondolja, soha meg sem fogja szagulni, még meg sem fogja nyalni a piát. Neked tanulnod kellene. Egy biztos, a férfi részéről értem, Te részedről nem. Jobbak a fiatalabbak. A korkülönbség miatt az érdeklődési kör is más.
Ha nem leszel egyenes, ne várjál Te sem mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!