Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik-e olyan férfi és nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jacint79 kérdése:

Létezik-e olyan férfi és nő, aki párkapcsolatban/házasságban él és az utcán, sportpályán munkahelyen stb. helyen nem nézi meg a nőket/férfiakat? És erre hogy reagál a párjuk?

Figyelt kérdés
Mi számít flörtnek? Hogyan kezelheti a párja ezeket, az összenézéseket, mosolyokat, érdeklődéseket? Mit tegyen?

2013. jan. 5. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10 válaszadó: Szerintem ezek az összenézések, mosolyok, érdeklődések-amiket a kérdező írt nem egyenlők a semmibe vétellel. Jogom van szórakozni.Nem fogadtam vakságot.

9 voltam.

2013. jan. 10. 10:45
 12/13 A kérdező kommentje:

9-esnek

Szerintem egy kis ...va vagy és neked nem barátod van hanem stricid! Leszólítod a pasikat, tudod egyszer tennéd meg mellettem. Egyébként látom az iq-d is fordítottan arányos a lehetséges szépségeddel! ++ ha olyan szép lennél,akkor lenne melletted olyan pasi, akit nézegetsz.

Visszatérve a kérdésemre, nem nyálcsorgatásról, kocsányon lógó szemekről, forgolódásokról van szó. Hanem arról, hogy megyünk az utcán, jönnek az emberek, köztük nők, sőt kisgyerekek és az ember mivel társas lény nem, nemtudja észre...

Még mielőtt az iq harcosok írnák, hogy pedofil meg stb. vagyok - igen szeretem az aranyos kisgyerekeket mert nekem még nem adta meg a sors, hogy legyen - igen megnézem a nőket is - bár ... a világ legszebb nője az enyém!!! Itt nem a vakság fogadásról és egyéb ilyen közhelyekről van szó! Itt arról van szó, hogy az ember lát, néz és ennyi... Lehet, hogy baj van a férfiasságommal, de még az utcán látot nőktől, - kivéve barátnőm - nem volt merevedésem. Nem indít be. Sőt ha hiszitek ha nem rakhatnak elém bármilyen nőt, ha nincs érzelem vagy valami gondom van nem sikerül vagy nem úgy sikerül az aktus.

Ilyen összenézésről van szó, ilyen mosolyról - aminek nincs mögöttes tartalma, csak annyi, hogy egy vidám ember vagyok általában.... és rendkívül büszke vagyok a társamra. Aki ha mellettem van és jön szembe bárki - akkor a mosoly nem az idegennek szól, hanem a páromnak - neki örülök!

Ebbe segítsen valaki, hogy lehetne ezt vele úgy megosztani, hogy ne értse félre?????

2013. jan. 16. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Ja, aki szórakozni akar vagy húzni az agyamat az verje a jó ...v édes abba...

Értelmes hozzászólásokat szeretnék, az ha nem egyezik a véleményünk az nem baj, de ne itt szórakozzatok kérlek benneteket... fontos....

2013. jan. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!