Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy srác a suliból....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác a suliból. Táncoltunk egyik este. Felvegyem msnre, vagy megvárjam míg ő felvesz? Nem tudom jó ötlet-e!

Figyelt kérdés
többször szemetünk és mosolyogtunk egymásra, várjak míg felvesz msnre, vagy lép valamit, vagy ennyi volt táncoltunk és kész. (több mint egy órát együtt táncoltunk)
2009. aug. 26. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
milyen színű a hajad? csak mert ha a csávó szőke és te barna vagy akkor lehet hagyni kéne az egészet
2009. aug. 26. 22:18
 12/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok szőke de olyan válaszokat szeretnék ami segít is!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 26. 22:32
 13/18 anonim válasza:

sziiiija. :)

az elözö kérdezönek adott válaszodban láttam h nov.be leszel 15. gondolom akkor most kezded a középsuliit .. osztálytársak lesztek? :O mrt ha igen, akk nm lesz nehéz eset (szerintem) : D mindenesetre sztem az nm gány hogyha te kezdeményezel egy beszélgetést. vagy milyen a baráti köre? náluk is beproobálkozhatsz, aztán elöbb utobb ugyis eléred vele a célod. ;) szoriitok neked :)

2009. aug. 26. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
velem is ez volt táncoltam egy lánnyal a gólyatábora de én tudtam h mit lépjek és nem tettem volna fel ezt a kérdést mert én egyszerűen tudtam h mitkezdek!! és te hol táncoltál vele?
2009. aug. 26. 22:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel :P Amúgy mi az, hogy 15 éves és gólyatábor?! Gólyatábor az egyetem előtt van könyörgöm...!
2009. aug. 26. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:
gólyatábor a gimiben is van KÖNYÖRGÖM
2009. aug. 26. 22:58
 17/18 anonim válasza:
Egyébként osztálytársad lesz az illetö személy?
2009. aug. 27. 08:39
 18/18 anonim válasza:
Szia! Ugy könnyebben tudnánk segiteni ha a kérdésekre válaszolgatnál!
2009. aug. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!