Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés
van egy srác a suliban, egy évvel idősebb mint én, tetszik már egy ideje, ma mikor jött velem szembe eléggé közelről(mert tömeg volt) rámnézett és mosolygott. csinálta már ezt máskor is egyébként. mit tegyek hogy ő jöjjön oda hozzám beszélgetni? én biztos vagyok benne, hogy nem mennék oda hozzá, már nem elég erre azt mondano, hogy mert lány vagyok, de félek, szóval tuti nem, azt szeretném elérni, hogy odajöjjön beszélni valamiről. hogy csináljam?:D
2013. jan. 3. 23:27
 1/1 Egy Srác Asszem ***** válasza:

szemezz vele, kérdezd meg tőle az időt, adj neki jeleket hogy szeretnéd... DE LEHETŐLEG EGYÉRTELMŰ jeleket mert nekem is a tököm televan a sok félreérthető jellel a lányok részéről :) szóval na......

kerülj a közelébe, érintsd meg "véletlenül" vagy bármiiii :) mosolyogj és nézz a szemébe sokáig

2013. jan. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!