Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm barátnője megalázot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm barátnője megalázott, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát történt az, hogy visszahallottam, hogy a barátnőm telefonon beszélgetett a barátnőjével amikor az ócsárolt engem. Illetve facebookon is flegmáskodott és pöchendiskedett velem. Hogy tudnám elkerülni a további megalázást és azt h a barátnőmet ne veszítsem el? AMióta eljöttem a géptől legalább 2 óráig még gyorsan vert a szívem és majdnem kihánytam a vacsorámat is az miatt, ahogy a barátnőm reagált a dolgokra
2013. jan. 3. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, akkor álljál a sarkadra, és kulturáltan meséld el neki, hogy melyik kanálisba való.....
2013. jan. 3. 22:35
 2/8 A.Romanov ***** válasza:
Nyomorult féltékeny p*csa. Ha a barátnőd szeret szerintem beszéld meg vele, meg fogja érteni.
2013. jan. 3. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:

A pasi legnagyobb ellensége a barátnő barátnője.

Te most a két negatív közül a rosszabbat fogtad.

Ülj le és beszéld meg a barátnőddel a helyzetet.

2013. jan. 3. 22:36
 4/8 anonim válasza:

hát igen ez velünk is megesett, mégpedig az, hogy nem voltam szimpatikus a csajom barátnőjének és le akarta beszélni a csajomat a kapcsolatunkrol: a párom erre azonnal elküldte a fenébe és azóta nem beszéltek, már akkor elküldte amikor az valami csunyát mondott rám

szóval nálatok az lehet a gond, hogy nem szeret eléggé a barátnőd, ha nem meri érted elküldeni a fenébe azt a ribit, én javaslom neked hogy keress magadnak másikat

2013. jan. 3. 22:37
 5/8 anonim válasza:
próbáld megbeszélni a barátnőddel és kérd meg,hogy próbáljan a csajt valahogy leállítani mert nan rosszul esik neked..
2013. jan. 3. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy a barátnőd, hogy "engedheti" meg, hogy téged bárki is pocskondiázzon? Ennyire szeret?
2013. jan. 3. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Állítsd válaszút elé, ha a másik szajha nem fejezi be akkor vagy az, vagy te!

Ha nagyon beléd lenne bukva akkor leállította volna.

2013. jan. 3. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

3

Pacsit neked, nagy igazság, remélem az ilyen egyedek megkapják méltó jussukat a tevékenységükért:)

2013. jan. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!