Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a barátomnak? (mert a sulit nem tudja befejezni, a szülei támogatni nem bírják)
Biztosan én vagyok a hülye,és ütközni fog a véleményünk,de soha nem értettem miért kell ilyen magas fokon tanulni:)
Kint külföldön gagyi szakmával úgy keresek hogy lazán elélek,és futja erre arra:)
De amúgy nemtudom,barátod dolgozzon,gyűjtsön és folytassa
sajnálom ha nem tudtam érdemleges választ adni:)
Szerintem egyenlőre nem fogtok éhen halni,ha OKJ-s képzése van és te pedig mérnök leszel. Dolgozzon,összegyűjti a pénzt és újra elkezdi.
"mert anya nem szeretne ilyen emberre rábízni" <- ez meg mi? úgy írsz róla mintha lesz.rta volna a tanulást és tényleg teljesen saját hibájából rúgták volna ki. Mellesleg most akarsz gyereket vagy mi a fene?
1 év alatt biztos összeszedi a pénzt és biztos,hogy nem utcaseprésből fogja a gazd.infós OKJ-s végzettségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!