Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szoktatok csinálni este a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktatok csinálni este a pároddal? (programok)

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szex szex szex szex kis pihi szex szex alvás:D
2013. jan. 3. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
szexelünk:D utána alszunk
2013. jan. 3. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha egy átlagos este, akkor szexelünk, filmet nézünk, beszélgetünk, még esetleg szexelünk egy kicsit, aztán alszunk.

Ha épp olyan kedvünk van, sétálunk egyet a belvárosban, beülünk valahová meginni egy bort/sört, elmegyünk kajálni, mozizunk, vagy vannak kedvenc helyeink a városban, oda elnézünk, megnézünk egy kiállítást.

Fel sem tudnám sorolni szerintem.

2013. jan. 3. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
néha kajálunk is
 5/11 anonim ***** válasza:
Filmezünk, beszélgetünk, közös alvás előtti szex.
 6/11 anonim ***** válasza:
szeretkezünk :D
2013. jan. 3. 20:42
 7/11 A kérdező kommentje:

A párom elmegy reggel 5-kor dolgozni,hazajön este 5-kor.

Eszik,zuhanyzik,nézi kicsit a tv-t,és alszik.

Másnap ugyan ez,és minden egyes nap így telik el.Régen mindig egymást átölelve aludtunk el,és szeretkeztünk ,de ezek már nem így vannak.

Pedig fél éve csak még h együtt lakunk.

Én 23/L, ő 27/F.

2013. jan. 3. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Beszélgetünk, vacsorázunk, sétálunk, filmezünk, döglünk, veszekedünk, szexelünk.

22/F

2013. jan. 3. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is melózok, ilyen a felnőttkor. Sose hittem volna, hogy ilyen leszek. Mire hazaérek, már semmi se érdekel, minden felidegesít. Suli mellett minden fasza, de a meló nagyon gyilkos. Talán nyáron jobb lesz, több a fény,.
2013. jan. 3. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Így jár aki fiatalon elkötelezi magát! Mekkora cink már hogy 23 éves létedre nem tekint nőnek!
2013. jan. 4. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!