Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egy évig hazudott neked egy viszonylag nagy dologban, úgy hogy párkapcsolatban voltatok, folytatnátok vele? Megbíznátok benne valaha?
miért mondta? ilyen nőben nem lehet bízni, mi van ha legközelebb téged vádol meg vele?
am azét mondta hogy ne tartsd ribinek, vagy így akart boszútállni valakin?
ha a második, menekülj...
Közben megjött a válasz.
Tuti nem folytatnám vele + félnék,hogy rám is rám fogja.
Azért mert ott indult, hogy azt hazudta, hogy 30 emberrel volt. Aztán nem akarta stornózni, így azt mondta, hogy azért lett ribanc, mert megerőszakolták (meg azért is mondta, hogy sajnáljam...saját bevallása szerint.)
De végül kiderült, hogy még szűz volt, én voltam neki az első, emg az is, hogy nem erőszakolták meg, csak kamu volt.
Olvastam,de akkor is te ebben látsz tőle logikát?
Mi a f@szért nem tudta elmondani,hogy szűz?
Miért jobb az,ha azt mondja,hogy ribanc lett(akármilyen okból is)?
Hát elég fura dolog, hogy miért hazudik valaki ilyent..
Lehet, hogy ugy gondolta, h ciki, h szűz, ezért hazudik valamit, de aztán már nem merte megmondani, hogy hazudott. Én adnék neki még egy esélyt... persze előtte még azért jól letolnám, meg persze alaposan kioktatnám, h a kapcsolat alapja az őszinteség, de ha másban nem hazudott, meg végülis nem ártó szándékkal tette, akkor talán megérdemel még egy esélyt.
25
De hogy tudnék benne megbízni?
Ráadásul sokszor engem vádolt azzal, hogy hazudok. Pedig nem hazudtam neki. Csak azért, mert egyszer kikaptam a kezéből a telóm, de nem azért mert valami lett volna benne, csak utálom, ha belemásznak a dolgaimba.
Azzal is vádolt, hogy megcsalom. Most akkor miért higgyem azt, hogy ez tendencia nála és abban is magából indul ki, hogy megcsaltam (pedig sosem csaltam meg!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!