Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam(lány) aki ha eljön mellettem és ránézek a mellére felizgulok...15 éves vagyok...eddig még soha nem volt ilyen.mindig fiúkkal voltam nem tudom hogy mi történt velem. ez leszbikusságnak számít?
2009. aug. 26. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem leszbikusság. Lehet csak kíváncsi vagy, vagy TALÁN biszex, de 15 évesen még nem igazán tudja az ember lánya hogy hova is tartozik, majd pár év múlva kialakul a dolog =)
2009. aug. 26. 14:11
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem,ez nem az,maximum biszexuális leszel. 19 éves lány vagyok,engem is néha felizgat 1-1 szép csaj, a női mellek főleg. De a tettek mezejére nem léptem,nem mondom adandó partnerrel,adott helyzetben visszautasítanám. De ezen ne agyalj, ha ezek a vágyak háttérbe szoríthatóak és te pasival akarsz lenni. Legalábbis én tudom,hogy férfi mellett képzelem el az életem,ezek a pillanatok pedig kellemesek,de elmúlnak.
2009. aug. 26. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez így igaz:) Még akkor se lehetne egyiket se feltételezni(se a biszexualitást, sem pedig a leszbikusságot), hogyha csókolóztál volna vele, vagy több is történt volna...Szóval nyugi vagy kinövöd vagy nem...Nekem most fiú barátom van, de volt h egyszerre volt ő is meg egy lány is...És hidd el a fiú lányra nem lesz féltékeny...Legalábbis az enyém nem az sőt...

Szóval csak nyugi...a dolgok ugyis jönnek maguktól:)

2009. aug. 26. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Undorító...
2009. aug. 26. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
vagy lehet csak tetszenek neked a nagy mellek.
2009. aug. 29. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:

én pl megnézem minden csaj seggét:)

de szerintem minden lány így van vele.

17/L

2009. aug. 29. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy leszbikus, ez természetes a 15 éves lányoknák ogy megnézik egymást.
2009. aug. 29. 20:44
 8/11 anonim válasza:
65%
A Bi-Szex csajok aranyosak =) :D:D:D
2009. aug. 29. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:

en mindig megnezem a lanyokat. 1reszt mert van 1-2 aki tenyleg gyonyoru, illetve osszehasonlitgatom magam veluk, kivancsisag, stb. ez meg nem jelent semmit, szerintem termeszetes. van a vicc, de igaz hogy a noi oltozo sokkal stresszelobb mintha ferfiak elott kene levetkozni: a ferfiaktol csak elismerest hall az ember, a noktol csak kritikat.

vonzodsz is hozza? en pl csokoloztam a legjobb baratnommel egy felelsz vagy mersz soran es nagyon jo volt. fura, de nagyon jo. neha ugy erzem vonzodok hozza, pedig alapjaban nem vonzanak a nok, tobbeves kapcsoaltom van, ferfi mellett kepzelem el az eletem. de neha egyszeruen eszembe jutnak masmilyen dolgok is... ez van. ettol meg semmikepp nem tartom magam leszbikusnak, max biszexnek de szerintem 1-2 szarnybontogato kiserletezes illetve hulyeseg belefer egy hetero eletebe. ezalatt nem azokat a szanalmas csajokat ertem akik discoban osszevissza nyalnak a baratnoikkel mert trendi. ha par ev mulva meg mmndig erdekel a dolog es lesz alkalmad kiprobalni valamit egy lannyal, ha akarod, vallad be, utana meglatod h hogy is allsz te ezzel tulajdonkeppen. de addigis nyugi, nem vagy leszbikus ha amugy erdekelnek es vonzanak a fiuk.

2009. aug. 29. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem a nőkbe van egy kis leszbi vér kb. 13 éves kortól!!!
2010. nov. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!