Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan vehetem észre hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan vehetem észre hogy ő is "más"?

Figyelt kérdés
17 vagyok. Senki sem tudja még hogy más vagyok...Van egy osztálytársam aki nagyon nagyon bejön, és joba vagyunk, de kezdek nagyon kibukni hogy szerelmes vagyok valakbe aki elvileg normális esetben nem lehetne belém. Honnan lehet megbizonyosodni arról hogy ő is más e vagy sem, anélkül hogy kiderülne h én az vagyok... Nagyon nagy dilemma. Légyszi ne olyanokat irjatok hogy vállald fel, mert ebben a korban nem lehet...gimibe szétcinkelnének.
2008. máj. 30. 15:10
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

értem mire gondolsz, és nagyon jó látni ezt, és kapni kommenteket olyantól is aki oylan mint én, megért, bár lányként olyan szempontból is könnyebb hogy rátok nem mondják olyan sokan h undorító, hanem azt hogy sexy stb. míg a fiúknál...

másrészt meg reménykedem abban hogy még lehet belőle valami, hátha. mellesleg nagyon jóban vagyunk...

2008. máj. 30. 18:18
 22/39 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz hogy saját jeleimből kiindulva vannak oylan dolgok amik arról üvöltenek hogy ő is, viszont vannak amik meg pont az ellenkezőjéről, és már teljesen kétségbe vagyok esve, de nagyon jó ilyen "sikersztorikat" hallani, és látni hogy másoknak összejött, igy könnyebb arra gondolni hogy talán egyszer majd nekem is ösze fog...
2008. máj. 30. 18:31
 23/39 anonim ***** válasza:

Most nem akarok paraszt se lenni. en bevallom oszinten h undoritonak tartom a dolgot.az hogy vagytok ti is "ilyenek", el kell fogadni, csak szep ha az ember diszkret. Amugy tenyleg csak pszihikai problema.De na..ha ezt valasztottad, ugyse fog mas meggyozni h van jobb.

Van egy haverom, de az bi...szoval egyszeruen nem figyelek fel a masik oldalara es kesz.

De mindig kivancsi voltam, hogy MIERT? csak ugy egybol jon?

Van fogalmad hany olyan csaj van akinek pont az kell amit te egy sracnak akarsz nyujtani?

Neha remeltem h vajon nem kaphatnek egy buzi sracot, aki pont azert van a sraccal , mert csalodott rengeteget nokbe, es csak ferfi adta meg azt neki, amit (mert balszerencses volt)no kellett volna.

Mert en minden pasimba csalodtam, rettenetesen...mert egyikse adta meg pont azt az erzekenyseget amit ti egymasnak megadtok.Es egy ilyen ferfi biztos profi benne.

Vagy a te reszedrol ez csak a szex teren "buzisag"?

V van benne erzelmiseg is?

Remelem nem sertettelek meg a kerdeseimmel, csak soha nem volt akitol ilyent megkerdezzek es tenyleg kivancsi vagyok.

2008. máj. 30. 19:46
 24/39 A kérdező kommentje:

1 miért? nemtudom, ez tényleg csak úgy van, nincs konkrét oka, ez oylan hogy valaki miért szereti a rapp zenét pl. mert azt érzi sajtájának, megtalálja benne magát és élvezi...

2 igen tudom hogy erre vágynak a lányok, és vannak lány barátaim is akik mind mondják hogy mennyire jofej vagyok stb, meg milyen jo hogy meghallgatom őket stb....modnjuk nem tudják mi a helyzet de igen sejtem h mire vágynak belül a lányok

3 ez nem csak szexuális vonzalom, hanem érzelmi is

és végül egyáltalán nem bántottál meg, és természetesnek tartom az érdeklődést, hiszen elüt a társadalmi normáktól...

2008. máj. 30. 20:05
 25/39 anonim válasza:
0%

Beszélgess vele a végbélről, hogy milyen csodálatos szerv.

Vagy mond neki "Úgy kivánok egy bütykös redvás faszt a seggemebe" Erre biztos beindul.

Esetleg vidd be a vibrátotorodat és ajánld fel neki kipróálásra.

Egyébbként meg ne foglalkozz az osztáyrársaddal, a nyilvános WC-ben kaphatsz különb fiút is.

2008. máj. 30. 23:37
 26/39 anonim válasza:
0%

Serintem tök normálisak és természetesek a melegek. Semmi sincs abban hogy szétrepesztik egymás seggét, és 25 éves korra már pelenkában járnak, ez tök természetes.

30 évesen meg mér úgy is AIDS-es leszel.

2008. máj. 30. 23:40
 27/39 anonim ***** válasza:

Először is szerintem halál aranyos vagy, de komolyan! :)

Őszintén sajnállak, hogy ilyen hülye beszólásokat kell elviselned, holott semmi baj nincs veled!

Később fel kell majd vállalnod, hogy meleg vagy, most viszont tényleg nem lenne túl jó ötlet, hiszen tudjuk milyen a középiskola... :S

Szerintem figyeld meg a barátod viselkedését, hogy milyen jeleket közvetít feléd- csak nehogy félre értelmezd őket, mert ez könnyen megtörténhet ha szereted...

Őszintén szólva szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha "nem lőnél házinyúlra". Tudom, nem könnyű legyőzni a pillangókat a gyomrodban, de ha semmiképpen nem akarod, hogy kiderüljön, hogy meleg vagy, akkor még ha meleg is lenne a srác, akkor sem járhatnátok együtt, mert úgyis mindenki megtudná az igazságot.

Lehet az a gond, hogy túl sokat vagytok együtt. Próbálj meg másokkal is barátkozni, egy nagyobb társaságba bekerülni, ahol új, érdekes embereket ismerhetsz meg. Hátha így kevesebbet gondolsz az osztálytársadra.

Ez egyáltalán nem lesz könnyű dolog, de szerintem még mindig jobb, mintha hamis illúziókba ringatnád magad!

Sok kitartást neked, és tényleg ne foglalkozz a korlátolt beszólásokkal! :)

2008. máj. 31. 00:50
 28/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a pasik téged jobban érdekelnek azért mégis lesz baj a szexuális életeddel.Méghogyha találsz is egy meleg pasit hogyha hasmenése van vagy esetleg bélgilisztái és nem is higénikus.
2008. máj. 31. 10:24
 29/39 A kérdező kommentje:

az agresszív, és "enyhén" bunkó hozzászóloknak, egészségére hogy leolthatnak, biztos most jobban érzik magukat, amugy nem érdekel igazán...

az utolsó előtti hosszászólónak, pedig annyit hogy próbáltam sokmindent, tavaly nyáron, pl teljesen elkerültem, nem is találkoztunk stb pedig elvileg joban vagyunk, de aztán jött az év eleje és minden előlről

utolsónak meg üzenem hogy engem nem csak a szexuális oldala érdekel a dolognak, csak boldog szeretnék lenni valakivel, ennyi

2008. máj. 31. 10:28
 30/39 anonim ***** válasza:

Az utolső előtti válaszoló vagyok: hát igen, tényleg nehéz távol lenni, ha osztálytársak vagytok, de végül is már csak egy év van, bár nem hiszem, hogy ez vígasztal... :S

És mi lenne, ha megpróbálnál valahol megismerkedni egy olyan pasival, akvel össze is jöhetnél? (Ajánlani semmit nem tudok, hogy hol keresgélj, mert nekem sajnos nincs meleg ismerősöm). De szerintem ha valaki másért rajonganál, akkor könnyebb lenne az az egy év!

2008. máj. 31. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!