Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen pózokat szerettek? Most találkozok a barátnőmmel 3 hét után és szeretném meglepni egy kis újítással. Ötletek?
Fektesd hasra, húzd föl a csípőjét és úgy.
Vagy amit még én szeretek. Szintén hason, te feküdj rá és így hatolj belé.
Vagy még amúgy meglephetnéd egy kis orális szexszel. Finoman csókold végig le egészen a nyakától a hasáig majd tovább. Élvezni fogja. :)
Egyetértek a 2. válaszolóval, én is ebben a pózban élvezem a legjobban. :) Hátulról (kutya) is szeretem.
23/L
a láb vállra feltevés egy továbbfejlesztett változata:
a térdhajlatánál fogod, és tolod fel a nyaka felé, hogy minél jobban vízszintesben legyen a hüvelye. Előtte térdelsz, és úgy nyomod neki, lehetőleg amilyen mélyen csak tudod...
köszönöm a válaszokat, lesz miből szemezgetni, egy kettő tuti tetszeni fog a barátnőmnek is.
A további válaszolóktól kort kérhetnék majd?
A kutyapózt én is szeretem, de annál is minnél lassabb annál jobb a barátom azzal tud jobban felizgatni ha elösször nagyon lassan és aztán egy egyre gyorsabban csinálja. nekünk nagyon bejött a kikötözős szex is imádjuk, vagy a kikötözőshözhasonló ha megfofod a kezét a feje föölött és úgy kezded el csókolgatni a nyakát.
18/L (2éve vagyunk eggyütt a barátommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!