Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ideális NŐ, minden férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ideális NŐ, minden férfi vágya?

Figyelt kérdés
Az ideális nő a még ki nem fejlesztett robotprosti! Tudata nincs, ellenben programozva van a férfinép minden kívánságának maradék nélküli teljesítésére. Bármikor kikapcsolható, szekrénybe állítható. Árán felül rendszeres használati díja a villanyszámláról egzaktul leolvasható. Mind szexben, mind más háztartási területeken, lelkiismereti problémák nélkül bármire rávehető. Önálló lelki világa, barátnői nincsenek. Nem csacsog, nem telefonál, anyja nincs. (Persze ezen utóbbiakból néhány opcionálisan beállítható.) Szerintetek?
2009. aug. 26. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség.Azért szeretsz egy nőt, mert ő neked az IDEÁLIS ÉS TÖKÉLETES.Attól mert nem a csicskád attól még mindenben megfelelhet.
2009. aug. 26. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
csak azok gondolják így, akiknek kissebbségi komplexusuk van.
2009. aug. 26. 12:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Önzőre inkább számítottam....
2009. aug. 26. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Te egy buta feminista liba vagy. mást nemtudok mondani.
2009. aug. 26. 12:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Vagy egy 26 éves férfi, akinek elege van abból, hogy minden randiján le kell innia magát, hogy túlélje a hallottakat.
2009. aug. 26. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen lehet nem jönne rosszul. Na csak viccelek :)
2009. aug. 26. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ideális nő nem létezhet. Ha ugyanis összeírnánk az elvárásainkat, akkor azon saját magukkal is ellentétben lennének.
2009. aug. 26. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden férfi vágya nem az ideális nö HANEM A: Hatos csomag soproni :DD
2009. aug. 27. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

senki nem vágyik robot nőre, sem mű nőre aki agyon van szabva, és olyan mint egy kirakati bábú, vagy még inkább mint egy tranzfesztita, sőt a modell alkatú anorex csajok sem jönnek be a férfiak többségének, ha valakinek bejön egy ilyen lány, akkor tuti nem a testalkata miatt, az ideális nőbe az érzelem mint fogalom is beletartozik, és a szerelembe nincs olyan, hogy ronda, meg rasszizmus, meg korhatár vagy nemi identítás gócok.

Ha szeretsz valakit spontán akkor az nem tudatos, nem lehet megmagyarázni. Akkor eleve szebbnek, jobbnak látod. Lehet valaki kevésbé szép, mégis jó a kisugárzása, mindenkinek más az ideálja, sőt már az is butaság h most a fekete az esetem vagy a szőke, a kék szemü e vagy a zöld, aki tetszik az tetszik. akit meg csicskának tartanak, azt csak kihasználják, és nem szeretik, ha csak szex kell, akkor oda jó az egérlyuk is :)

és ha nem jön be a pasinak a piercing, de én csináltatok magamnak, ha eddig szeretett akkor ilyenek miatt sem fog szakítani velem :)

max motivál, vagy értékeli hogy milyen erős makacs egyéniség vagyok hogy ragaszkodom önmagamhoz a véleménye ellenére is

2010. nov. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!