Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ne érjen semmit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ne érjen semmit a szavam? Mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
az a helyzet h a barátommal összevesztem és szakítottam vele.Megmondtam akkor neki h többet soha nem megyek vissza hozzá és betartom a szavam majd meglátja.Akkor így gondoltam.Most meg már nagyon hiányzik,meg ő is keres,meglep sokszor ezzel azzal,eljött hozzám és könyörgött h szeret és h bocsájtsak meg.De én a kemény oldalamat muatatva elküldtem,mert nem akarok szavahihetetlennek tűnni, és túl büszke vagyok,de szeretem.Úgy érzem hogy vissza kell hozzá mennem mert nagyon szeretem, és ő is mondja meg bizonyítja is,de félek h ezentúl nem venne komolyan ha az ígéretem ellenére viszamegyek hozzá.Pedig annyira megtenném.Visszagondolva nem olyanért hagytam ott h másik nő vagy megcsalás,nem volt nagy dolog,csak max nekem az,vagy az adott helyzetbe volt az.De nem akarok a számól fenket csinálni.Ti mit tennétek?
2009. aug. 26. 12:00
 1/10 anonim válasza:

ez egy jó kérdés.énis voltam hasonló helyzetben.igy az én tapasztalatomat tudom mondani neked:fogadd vissza.az élet nem ad annyi lehetőséget,meg olyan uj kapcsolatot ami pótolhatja.lehet h lesz másik,de sosem ugyanolyan,és mindig azon fogsz rágódni,hogy mi lett volna ha mégis adsz 1 esélyt,ha nem vagy tul büszka...ha.....érted?

minden kapcsolatban van szakitás,de az igazi szerelem,szeretet legyőzi ezt az akadályt.mostmár rajtad áll:csak a büszkeséged áll közétek.hát nem éri meg félretenni,és nyelni egyett?

2009. aug. 26. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy nem?Ha igen, akkor élvezd az életet és ne azért szenvedj, amiért nem kéne.Értsd:Minek szenvedsz a miatta, ha egy egyszerű szeretlekkel újra boldog lehetsz?:)

Ha meg a későbbiekben kiderül, hogy hiba volt vele újra...akkor madj észre fogod venni.

2009. aug. 26. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:
soksor veszekedtünk gyerekes dolgokon aminek értelme sincs, de mellett nagyon szerettük/szeretjük egymást úgy érzem.Sokszor mondtam neki h szakítok a veszkedések miatt amik persze minden kapcsolatban vannak igazából..Aztán most nemrég úgy éreztem h betellt a pohár és megmondtam neki hogy esküszöm h befejezem és ne is számítson rá h visszamegyek hozzá.De most nemtom mit tegyek:(A szívem harcot vív az "eszemmel"
2009. aug. 26. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:

"de félek h ezentúl nem venne komolyan ha az ígéretem ellenére viszamegyek hozzá"

ha nemmész vissza hozzá, akkormeg sehogysem fog már neked hinni, mivel beszélni se fogtok :D

én azt javaslom, menj vissza hozzá. úgy olvasom, h eltelt már egy kis idő, amióta szakítottatok. sztem úgy csináld, h ne zárkózz el teljesen, h lássa, h nem reménytelen az ügy, viszont maradj még egy kicsit ilyen. és akkor ő küzdeni fog (jobbesetben) és mikor aztlátod h vmi viszonylag nagy dolgot tett, vagy szép dolgot mondott, akkor "gyengülj el" és menj vissza hozzá :)

érted, mert ezígy nemolyan h najó, meggondoltad magad, visszamész hozzá, hanem ezígy olyan h ő tett vmi olyat, aminek te "nem tudtál ellenállni", és ezért mentél vissza hozzá:)

így ő is jobban megfog becsülni, h nemvolt könnyű téged visszaszerezni, és te sem magadtól gondoltad meg magad.

2009. aug. 26. 12:20
 5/10 A kérdező kommentje:
de lehet eltudnám feledni és lehet mással idővel jobban járnék nem?:'(
2009. aug. 26. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet, ez benne van a pakliban, de mindenki megérdemel egy második esélyt:)

Szerintem azt csináld amit az előző válaszoló írt, "húzd" még egy kicsit, hogy lássa rajtad, hogy nem reménytelen. Sok szerencsét:)

2009. aug. 26. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt még elfelejtettem, hogy semmit nem veszítesz vele. Lehet, hogy megváltozik, és nagyon sokáig szeretni fogjátok még egymást. Ha nem, akkor meg úgyis eleged lesz belőle, betelik a pohár, és mikor már teljesen kiábrándultál belőle, akkor nem lesz nehéz elfelejteni.
2009. aug. 26. 13:31
 8/10 A kérdező kommentje:
kibékültem vele..
2009. aug. 27. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
És hogy viselkedik eddig? Előző vagyok.
2009. aug. 28. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:
sokkal kedvesebb velem és normálisabb,vannak lépései amivel kicsit megbánt,..pl olyan volt h vmt nagyon nézett a tv-be,én meg piszkáltam.Rámszólt h szeretné nézni és h várjak picit.Ez meg rosszul esett nekem h a tv fontosabb volt.Bementem a szobába majd utánamjött h ne haragudjak.Puszilgatott,szeretgetett.A mostani hétvégénk százszorta jobb volt mint amilyenek voltak.Mondhatni nem is veszekedtünk.:)
2009. aug. 31. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!