Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ha egy 14 éves lány összejönne egy 21 éves sráccal?
"Verem a fejem a táblagépbe.Fatal error részemről."
Same here
Miből gondoljátok, hogy a kérdező fiú? Pont a kislányok szoktak felnőtt férfiakról ábrándozni.
Én is szerelmes voltam 14 évesen egy 20 éves srácba. De persze nem gondoltam bele, ha összejönnénk, akkor mi is történne. Neki meg persze eszében sem volt.
Nem azért csajok... Miért keres egy srác nála 7-10 évvel fiatalabb csajt?
Lássuk csak, nagyon egyszerű a válasz, két lehetőséggel:
1.) Csak is szex miatt, mert a kisebbek befolyásolhatóak
2.) Igazából ezt a kettőt felcserélném, de nem fogom, szóval:
- Lányok, nagyon durván válogattok, aki átlagos, nem néz ki túl jól, talán kicsit unalmas is, nem egy kigyúrt állat, esélytelen hogy boldog legyen. (ilyen vagyok én is, 24/F, nekem se ad senki esélyt)
Továbbá, a normálisabb csajok többsége, azaz minimum 85%-a a 16+ korosztálynak, már foglalt.
Így még ha rondán is néz ki a dolog, megpróbál találni magának egy olyan lányt korban, ami miatt még azért nem fog pedofilnak számítani.
(PEDOFÍLIA: a 10 évnél fiatalabb kisfiúkhoz, kislányokhoz való vonzódás)
Szóval, nem számít pedofilnak, viszont ha összejön neki, még ha gyerek képében is, de jól fog neki esni, ha azt hallhatja, érezheti, hogy szeretik.
GONDOLJATOK MÁR BELE, TI AKIKNEK VAN KAPCSOLATA:
Hogy esne nektek ha a párotok leszarná a fejeteket?
Bocs, a durva, szókimondásomért, de hogy éreznétek magatokat, ha nem éreznétek a szeretetét a másiknak?
Na most gondoljatok bele abba, hogy azok hogy érzik magukat, akiknek évek óta, sosem volt senkije?
Nem tudnak ismerkedni,esélyt se kapnak, mert nincs rá olyan lány...
Plusz, még nézzék jó pofáskodva, hogy ti magatok, milyen boldogok vagytok a szerelmetekkel együtt..
Néha gondolhatnátok másokra is...
Mindenkinek vannak gyengéi, mindenkinek más..
Rengeteg embernek az, hogy nincs senkije...
Senki ne jöjjön azzal, hogy akkor "ölje" meg magát...
Meg ilyenek..
Mert csak a srácok tűnének el még jobban.
Válogatok, legalább 500 millió nővel van több a világon.
Persze, érthető, hogy egy nagyon nyomi, semmire kellővel nem jöttök össze.. De az már gáz, hogy van egy srác, tök normális, annyi a baja, átlagos, nem beszél annyira, kevésbé humoros..
Basszus, esélyt kellene adni és olyanná formálni amit ti is tudnátok szeretni.. Persze csajok, ezen a téren Kreativitásból nullák vagytok!
Már bocs, de van igazan, és bocs, hogy a több száz ezer srácból, kimerem mondani az igazságot. Mindenki foglalt, 16-17 felett..
Válogattok.. Ez is tény és bárki más megmondja.
Továbbá, nem mindenkibe van meg a csajozás képessége.
Az meg sajnos egyéni szocpol. Csak hogy..
Amúgy meg neked lehet nyafogás, de másnak a szín tiszta igazság.
Amúgy meg ti is nyavogtok, hogy nincs normális pasi, amikor ott volna előttetek, akkor meg semmi, nem kell nektek.
Nyafogok, igen, miért.. mert 3 év alatt, folyamatosan tök normálisan próbáltam ismerkedni.. kb.. 250-300 lány
és semmi.
Na és mi miatt? Nem az írás, szöveg, hanem a kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!