Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem a barátomat, hogy mutassa meg mit beszélgetett más lányokkal, amiről én nem tudtam?
Nem. Ez privát dolog.
Van olyan lány barátom, akit már 15 éve ismerek. Aktuális barátnőmet meg csak 2 éve. Természetes, hogy régi ismerősömmel megbeszélek dolgokat és nem véletlen, hogy vele beszélem meg.
A legtöbb exemmel jóban vagyok. Nincs titkolni valóm, ezért ha találkozok velük, akkor elmesélem, hogy miről beszélgettünk, de a barátnőm nem vallathat.
Jó, hát akkor legyen nektek privát birodalmotok, de majd akkor ne gyertek vissza sírni, hogy tönkre ment a kapcsolatotok, mert ilyen-olyan féltékenység, bizalmatlanság miatt szakítottatok. Ha nincs titkolni való, akkor szerintem szerintem igazán megtudom mutatni neki, hogy tényleg nincs mit titkolni. De inkább ti legyetek öntelten büszkék magatokra, mert a nő úgyis csak egy tárgy, nem? Mindent megengedhedtek magatoknak, hisz ti vagytok Ah Férfiak, a nők meg semmik...
Én inkább maradok az, aki egyenjogúnak tartja a nőket a férfiakkal. Azt kellene megtanulni, hogy egy igazi, tartós kapcsolatban nincs privát birodalom, de hát ezt a XIX. században úgysem értik meg... Ez van, a sz*r kell a népnek.
Utolsó, szerintem rosszul látod a dolgokat. Nem arról van szó, hogy nem mutatnám meg, ha kérné. (Mellesleg én vagyok a nő. nem is értem ezt az egyenjogúsági kitörésedet). Arról van szó, hogy se neki, se nekem nincs arra szükségem, hogy lássam a levelezését. Mert bízok benne. Pont, hogy ezért nem fog tönkremenni a kapcsolat ilyen-olyan féltékenység miatt. És a bizalom nem amiatt alakul ki, hogy mindig tudom, mit és kivel beszél vagy mit csinál. Hanem amiatt, hogy hiszem, hogy folyton szem előtt tartja, hogy a mi kapcsolatunk hogy alakulhat a többi emberrel való interakciója miatt, és a legjobb belátása szerint cselekszik. Kisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak. És nem azért nem mondjuk el őket, mert annyira titkolnivaló, hanem pl. mások iránti tapintatból.
Nem kioktatásból írom ezt, csak gondolatébresztőnek.
kérdésed:Megkérhetem a barátomat, hogy mutassa meg mit beszélgetett más lányokkal, amiről én nem tudtam?
megkérheted, forditsuk meg, te megmutadnád, uralkodás a másik felett ellenőrzés minden cselekedete felett? hol van itt a szabad akarat?
gyanusan viselkedik?
boldogabb lennél, ha valami kiderülne?
szakitani akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!