Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérhetem a barátomat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérhetem a barátomat, hogy mutassa meg mit beszélgetett más lányokkal, amiről én nem tudtam?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez mar tulzott birtoklasi vagy. Engem rohadtul zavarna, es nem mutatnam meg, akkor se, ha amugy nincs titkolnivalom. Ha valamit kerdez, oszinten valaszolok, de az nem turnem, hogy a privat uzeneteim kozott turkaljon. Szerintem ennyi privat szferaja mindenkinek lehet.
2013. jan. 1. 22:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem. Ez privát dolog.

Van olyan lány barátom, akit már 15 éve ismerek. Aktuális barátnőmet meg csak 2 éve. Természetes, hogy régi ismerősömmel megbeszélek dolgokat és nem véletlen, hogy vele beszélem meg.

A legtöbb exemmel jóban vagyok. Nincs titkolni valóm, ezért ha találkozok velük, akkor elmesélem, hogy miről beszélgettünk, de a barátnőm nem vallathat.

2013. jan. 1. 23:06
 13/18 Hole Hunter ***** válasza:
Akkor sem kérnék ilyesmit, ha gyanakodnék. Nálam az az alap, hogy megbízom a partneremben. Ha kétségeim vannak, megbeszélem vele. Sokáig úgysem lehet félrevezetni senkit. Viszont egy talán felesleges gyanakodás miatt nem fogom megmérgezni a kapcsolatot.
2013. jan. 1. 23:52
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Jó, hát akkor legyen nektek privát birodalmotok, de majd akkor ne gyertek vissza sírni, hogy tönkre ment a kapcsolatotok, mert ilyen-olyan féltékenység, bizalmatlanság miatt szakítottatok. Ha nincs titkolni való, akkor szerintem szerintem igazán megtudom mutatni neki, hogy tényleg nincs mit titkolni. De inkább ti legyetek öntelten büszkék magatokra, mert a nő úgyis csak egy tárgy, nem? Mindent megengedhedtek magatoknak, hisz ti vagytok Ah Férfiak, a nők meg semmik...

Én inkább maradok az, aki egyenjogúnak tartja a nőket a férfiakkal. Azt kellene megtanulni, hogy egy igazi, tartós kapcsolatban nincs privát birodalom, de hát ezt a XIX. században úgysem értik meg... Ez van, a sz*r kell a népnek.

2013. jan. 2. 00:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, szerintem rosszul látod a dolgokat. Nem arról van szó, hogy nem mutatnám meg, ha kérné. (Mellesleg én vagyok a nő. nem is értem ezt az egyenjogúsági kitörésedet). Arról van szó, hogy se neki, se nekem nincs arra szükségem, hogy lássam a levelezését. Mert bízok benne. Pont, hogy ezért nem fog tönkremenni a kapcsolat ilyen-olyan féltékenység miatt. És a bizalom nem amiatt alakul ki, hogy mindig tudom, mit és kivel beszél vagy mit csinál. Hanem amiatt, hogy hiszem, hogy folyton szem előtt tartja, hogy a mi kapcsolatunk hogy alakulhat a többi emberrel való interakciója miatt, és a legjobb belátása szerint cselekszik. Kisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak. És nem azért nem mondjuk el őket, mert annyira titkolnivaló, hanem pl. mások iránti tapintatból.

Nem kioktatásból írom ezt, csak gondolatébresztőnek.

2013. jan. 2. 10:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogyha régi barátról van szó, tehát egy olyan személlyel beszélgetett a barátod, aki akár benne van a baráti társaságban, nem hiszem, hogy meg kell, hogy mutassa, és rá neked sem kéne féltékenynek lenned. Ha viszont egy random lánnyal kezd el beszélgetni, akit most ismert meg vagy hasonlók, akkor szerintem megkérheted rá, hogy mutassa meg, mert eleve ha van barátnője, miért kezd el ismeretlen emberekkel (nőkkel) "barátkozni". Én azt tanácsolnám, hogyha meg is mutatja, ne olvasd el, mert biztos lesz benne olyan amin kiakadsz majd. Ha pedig nem akarja megmutati akkor bizony titkolnivalója van.
2013. jan. 2. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:

kérdésed:Megkérhetem a barátomat, hogy mutassa meg mit beszélgetett más lányokkal, amiről én nem tudtam?

megkérheted, forditsuk meg, te megmutadnád, uralkodás a másik felett ellenőrzés minden cselekedete felett? hol van itt a szabad akarat?

gyanusan viselkedik?

boldogabb lennél, ha valami kiderülne?

szakitani akarsz?

2013. jan. 10. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
én kértem, de egy gyanus exbarátnő sms-e után, na aztán gyerünk az emailek-hez megmutatta, ott semleges elnemvarott exbarátnői érdeklődések és válaszok.
2013. jan. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!