Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy olyan lánnyal, aki egy férfi szeretője?
Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok belé, meg is mondtam neki. De ő úgy beszél a fasziról, mint a barátjáról, közben csak a szeretője.
Ilyenkor mi a francot lehetne csinálni? :(
22/F
2013. jan. 1. 21:56
21/22 anonim válasza:
hát,elég könnyen lemondasz róla...
22/22 A kérdező kommentje:
Már 4 hónapja küzdök azzal hogy szóra bírjam, annyira csöndes fajta hogy hihetetlen soha nem is láttam még hozzá hasonlót.
Hívogatni is próbáltam már rengetegszer, de általában nem veszi fel. Utána mindig feljön facebookra, ír 1-2 sort aztán lelép.
Szóval akármennyire is szeretem, de különböző rossz tapasztalatok illetve értelmetlen próbálkozások miatt úgy döntöttem hogy akármennyire is fáj, de akkor ennyi
2013. jan. 4. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!