Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnál töltöttem a szilveszter, ma reggel azonban
kérdezte, hogy mikor megyek haza, mert dolga van . Jogosan
vagyok megsertodve?
Ha ködösítésnek tűnt, miért nem kérdeztél rá? Egyszerűen csak összepakoltál és eljöttél? Hogy váltatok el?
2013. jan. 1. 18:35
dolga van ez-az?
szerintem szak szexre kellesz neki,de ha felébredtek,akkor várja h mikor mész már el végre
nem értelek titeket.....
ő bevallhatná hogy csak szexkapcsolatra kellesz neki
te meg kinyithatnád a szemedet
2013. jan. 1. 18:47
23/31 A kérdező kommentje:
Amilyen stilusban mondta, eljottem egybol.
Kar, hogy igy lett egy elcseszett uj ev elso napom.
24/31 A kérdező kommentje:
22: kinyitom mostantol.
Tenyleg ugy fest, erre maskor is volt pelda egyebkent. En hulye.
Hát most erre mit mondjak?:S ha nálam van akit szeretek és főleg már 3 hete nem láttam, akkor nem küldöm el semmiképp se, mert "dolgom" van. Nem hinném, hogy újév első napján olyan k*rvára halaszthatatlan dolga lett volna, amiért el kellene téged küldeni. Mégha halaszthatatlan dolgom is lenne ilyen szituban, akkor azt vagy előre mondanám a páromnak vagy ha hirtelen adódik így, akkor nem győzök elnézést kérni és tiszta depis vagyok emiatt, hogy el kell mennie. Bocs, de a barátodnak egy-egy numerára vagy jó igazából.
2013. jan. 1. 18:53
26/31 A kérdező kommentje:
Rosszul esik amit irtok, de igazatok van.
Es csak magamat hibaztatom, hogy nem vettem eszre eddig.
Ezt en sem ertem, ujev reggelen mi az a fontos dolog. Csaladja nincs a kozelben (alberletben lakik ahol tanulunk)
Elotte nem szolt, ha annyira fontos lett volna tan tudta volna mar elozo este.
Szerintem jogos. Én a barátnőmet biztos nem dobtam volna ki ilyen alpárisággal(sem). Lehet, hogy rá kellett volna kérdezned de neki meg ha programja van akkor csak közölhette volna. Ha hirtelen jött akkor meg miért nem mondta, hogy bocsi el kell mennem... de maradj csak nemsokára jövök... vagy ha sokára akkor meg elmondja, hogy miért. Ahogy előttem is mondták sűrűn elnézést kér meg ilyenek. Én ezt tettem volna. Nem akarlak elkeseríteni de itt az előző néhánynak igaza lesz. F
2013. jan. 1. 22:11
Vizsgaidőszak miatt nem találkoztatok 3 hétig? Marhaság. Nekem is vizsgaidőszak van, mégis szinte minden nap találkozom a párommal, és eddig az összes vizsgám sikerült.
Hagyd a francba. Nem érdeklek.
2013. jan. 16. 23:17
29/31 anonim válasza:
Az ilyet megkell beszélni először, hogy meddig maradsz(maradhatsz) és akkor nem lenne ilyen bajod.
2013. jan. 16. 23:38
Ez nagyon megalázó! Mégis milyen dolga volt? Jajj, ez olyan kamu duma! Már nem igazán akar veled lenni, inkább más programokat csinál magának. Ezért is "küldött" el téged. És igen, szerintem jogosan sértődtél meg! Ha tudta, hogy reggel valami dolga lesz, akkor kellett volna közölnie veled, reggel menj haza korábban!
2013. jan. 16. 23:50
Kapcsolódó kérdések: