Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan helyzetbe kerültem, hogy kezd komolyra fordulni a dolog, és ezt nem is bánom, de hatalmas az anyagi különbség, és nem a mi javunkra. Nektek volt már ilyen? Hogyan kezeltétek?
Figyelt kérdés
Nálunk arról lenne szó, hogy nagyon nehezen akarom beengedni a házunkba. Az övékhez képest mi viskóban lakunk, de az átlaghoz viszonyítva... régies. Tudom, hogy nem azt fogja nézni, meg beszéltünk is már erről, de nekem ez iszonyat nehéz. Én már voltam náluk, tehát ő is jönni fog hozzánk, és félek, mit fog szólni.2013. jan. 1. 16:32
11/14 anonim válasza:
Az mindegy, hogy régies e vagy kicsi vagy nagy a régi is lehet rendben és otthonos és a nagy is az ellenkezője. Szóval érted mit akarok kihozni. Nem tudom testvéred vagy testvéreitek vannak e mert esetleg még az is "gond" de inkább jó szó rá, hogy változás lehet, ez is befolyásolhatja a hangulatát nálad.
12/14 anonim válasza:
Bocsi, tudom, hogy nem egészen vág ide és ez egy anonym oldal de annyit leárulsz melyik megyében laktok?
13/14 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megyében lakok, de miért kérdezted? :O
2013. jan. 2. 13:21
14/14 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam, köszi! :) Hosszú történet, csak van benne személyes vonatkozás, mármint részemre. A véleményemet elmondtam már, fel a fejjel! :) Előző kettő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!