Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig így lesz, vagy lépnem kéne? Várom a tanácsokat!
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel 2 éve ismerük egymást.Egy buliban ismertem meg,és kiderült,hogy évfolyamtársak is vagyunk.A kezdettől megvolt közöttünk a vonzalom.Az elején az ő részéről erősebb,mert én akkor még a volt pasim után ácsingóztam. Aztán a srác egyértelműen közeledett,szerelmet is vallott,de én elutasítottam. A következő buliban "egymásra találtunk",talán mert kicsit többet ittam...de a buli után nem próbálkopzott,hiszen én egyszer már visszautasítottam. Aztán egy fél évig nem volt semmi,később megint próbálkozott,de valahogy úgy jött ki,hogy én nem akartam őt igazán,és mindig más fiúkkal látottde azok nekem nem tetszettek.Végül nemrég volt egy buli,ahol megint igencsak egymásra találtunk.Úgy érzem,hogy nekem már komolyan tetszik,nem vagyok szerelmes,de tetszik,egyértelműen én is neki,de nem tudom,hogy ő még mindig akar-e valamit tőlem,és nem csak bulizni...Tudom,hogy játszottam vele sokáig de most már nem utasítanám vissza.De ő tuti nem fog kezdeményezni. Mi erről a véleményetek?Nehezen lépek,mert félek,hogy most koppannék,amit talán kicsit meg is érdemelnék...Szereintetek mit tegyek?2009. aug. 25. 23:05
2/4 anonim válasza:
Szerintem,lépj te,hisz ő már megtette az első lépést,csak te elutasítottad,szerintem neked kell vallani neki!
4/4 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele és mondd meg, hogy mit szeretnél tőle, aztán kiderül, hogy ő is akarja -e a dolgot.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!