Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú létemre megkérhetném egy lány kezét?
Szia!
Te tudod mennyire vagytok érettek szellemileg. És azt kell eldöntened, hogy kiélted-e magad teljesen. Annak semmi értelme, hogy elveszed és utána fűvel fával bokorral, mert rájössz, hogy mennyi minden van még - mindenki - az életben körülötted. Ez egy komoly döntés és gondold át, hogy mennyire gondolod komolyan.
SOk sikert a házassághoz!
BOcs a negatív véleményért, de nekem csak az jutott a házasság által.
Miért ne?
Nagykorúak vagytok, senkinek nem lehet egy rossz szava sem!
Nem hiszem, hogy 5-10 évet együtt kellenne élnetek, ahhoz, hogy el tudjátok dönteni,h ogy szeretitek -e egymást.
Ha komolyak az érzelemk, akkor hajra!
Én szorítok neked!
nyugodtan:)ez csak elmélyíti! nem mindenki vágyik arra hogy fűvel-fával... vannak akik inkább a minőségre hajtanak mint a mennyiségre!!az én barátom is most lesz 20éves én vagyok neki az első,és ő sem vágyik másra, mindig mondja hogy örökre csak velem,és azért nem érdekli más mert 1ütt hihetetlenül jó és stimmel minden (nekem már előtte volt több kapcsolatom)3éve vagyunk együtt,a haverok néha rákérdeznek hogy naaaa,mikor lesz? ő meg mondja hogy már lassan érik :)
Drukkolok nektek! Ha szereted kérd meg a kezét, vigyázz rá, mamár ritka a normális,becsületes, erkölcsös lány, akinek elég 1 rudi.. (sajnos) 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!